«Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος»

«Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος»

Φέτος το National Geographic θα σας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα παρασκήνια ενός βασιλικού γάμου στις οθόνες σας!
  • A-
  • A+

Στις 19 Μαΐου 2018, τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στη βρετανική πόλη του Ουίνδσορ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της «πριγκίπισσας» του Χόλιγουντ, Μέγκαν Μαρκλ!

Όλοι περιμένουν έναν παραμυθένιο γάμο. Πώς, όμως, διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν 2,8 δις άνθρωποι σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου;

Την απάντηση δίνει το ειδικό αφιέρωμα του National Geographic «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ», που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαΐου στις 20:10.

Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

Με αποκλειστική πρόσβαση σε σημαντικά στοιχεία και λεπτομέρειες από τα παρασκήνια του γάμου της χρονιάς, το ειδικό αφιέρωμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ» αποκαλύπτει πώς ένα ολόκληρο έθνος συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας αυτό το ξεχωριστό γεγονός, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει τους αφανείς ήρωες που εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχία του.

Το ειδικό αφιέρωμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στις 20:10 αποκλειστικά στο National Geographic!

Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος Trailer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eyepetizer pop up store by Panaidis Eyewear Boutique
Panaidis Eyewear Boutique: Δύο ακόμα καταστήματα στην Πάρο
Back to top