Ο Οίκος Abercrombie & Fitch παρουσιάζει τις νέες του δημιουργίες, το “First Instinct Blue” και το "First Instinct Blue Women"

Ο Οίκος Abercrombie & Fitch παρουσιάζει τις νέες του δημιουργίες, το “First Instinct Blue” και το "First Instinct Blue Women"

Τα νέα αρώματα σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία Inter Parfums
  • A-
  • A+

Νέα αρώματα από την Abercrombie & Fitch έρχονται για να εμπλουτίσουν τα γυναικεία και ανδρικά μπουντουάρ.

To “First Instinct Blue" είναι εμπνευσμένο από τη συναρπαστική αυτή στιγμή, όπου το πάθος του άνδρα για περιπέτεια είναι ασυγκράτητο και είναι πανέτοιμος να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Είναι η αρωματική ερμηνεία της αίσθησης ότι ο ουρανός είναι το όριό του.

Ο άνδρας Abercrombie & Fitch είναι τολμηρός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ανεπιτήδευτα κομψός. Με ελεύθερο πνεύμα και θαρραλέο τρόπο ζωής, ξέρει πώς να ζει έχοντας εμπιστοσύνη στο  Πρώτο του Ένστικτο.

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που θα συνδέει τις βασικές αξίες της μάρκας με το Μπλε χρώμα» επισημαίνει ο διάσημος αρωματοποιός Yves Cassar (IFF). «Ένας συναρπαστικός συνδυασμός από δροσερές και πικάντικες νότες που ισορροπούν χάρη στις αισθησιακές και μεθυστικές νότες κεχριμπαριού. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άρωμα εξαιτίας του τρόπου που αναδεικνύεται η δροσιά που εκπέμπει – πιο έντονα και μ’ ένα εθιστικό τρόπο. Αυτό το άρωμα είναι δροσερό, αλλά καθόλου ψυχρό και απόμακρο».


To “First Instinct Blue Women" αιχμαλωτίζει τη λαμπερή προσωπικότητα των γυναικών που ξέρουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτές οι δραστήριες γυναίκες που πάντα βλέπουν τον ουρανό γαλάζιο και φωτεινό, ό,τι κι αν συμβαίνει.

Η γυναίκα Abercrombie & Fitch  είναι πνευματώδης και έξυπνη. Έχει τη διάθεση και την ενέργεια να ζει την κάθε της στιγμή και πάντα εμπιστεύεται το Πρώτο της Ένστικτο…

«Εμπνεύστηκα από ένα απαλό σχήμα που αγκαλιάζεται εύκολα ανάμεσα στα χέρια και ήθελα το μπουκάλι να είναι αισθησιακό» δηλώνει ο Fabrice Legros (Studio Pi) για την πρωτότυπη δημιουργία του για το First Instinct Women.

Στη νέα του εκδοχή, σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, το μπουκάλι εκπέμπει μία δροσιά και ακτινοβολεί, ενώ οι καμπύλες του φαίνονται ακόμη πιο θηλυκές και η μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο παραπέμπει στα καταστήματα A&F σε όλο τον κόσμο.

Η αρωματοποιός Gabriela Chelariu (FIRMENICH) βρήκε την έμπνευσή της μέσα από την ουσία ακριβώς της μάρκας. «Το όνομα Αbercrombie & Fitch με κάνει αμέσως να σκέφτομαι υπαίθριες περιπέτειες και τον γαλάζιο ουρανό με τα δροσερά νερά νωρίς το πρωί». Mετέφερε αυτή της την ιδέα σ’ ένα ανεπιτήδευτο, θηλυκό και δροσερό άρωμα δημιουργώντας «μία συμφωνία με αντιθέσεις που πάλλεται ανάμεσα σε λαμπερές νότες από Αλμυρή Θαλασσινή Αύρα και Φρούτα, από τη μία μεριά, ενώ, από την άλλη, αναδύεται ένα Αισθησιακό Πέπλο από Σανταλόξυλο». Η σύνθεση εκφράζει το πάθος της γυναίκας για ζωή, μ’ ένα μοντέρνο αλλά συγχρόνως και διαχρονικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου στις διακοπές
Back to top