Ανανεωμένη σειρά περιποίησης σώματος NIVEA

Ανανεωμένη σειρά περιποίησης σώματος NIVEA

Για ακόμα πιο πλούσια ενυδάτωση
  • A-
  • A+

Με νέα προηγμένη σύνθεση, που περιλαμβάνει serum βαθιάς ενυδάτωσης και διπλάσια ποσότητα αμυγδαλέλαιου, η σειρά γαλακτωμάτων και λοσιόν της NIVEA ανανεώθηκε για να χαρίσει 48ωρή βαθιά ενυδάτωση.
Μία ακόμα καινοτομία παρουσιάζει η NIVEA στη σειρά περιποίηση σώματος εγγυάται βελούδινη και ακαταμάχητη επιδερμίδα καθημερινά. Τα κορυφαία προϊόντα της σειράς, το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing, το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Smooth Sensation, η Κρέμα Σώματος NIVEA Smooth Sensation και η νέα λοσιόν σώματος NIVEA Aloe & Hydration, υπόσχονται βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, χάρη στη νέα βελτιωμένη σύνθεση της σειράς, που είναι εμπλουτισμένη με Ορό Βαθιάς Ενυδάτωσης (Deep Moisture Serum) και διπλάσια ποσότητα  Αμυγδαλέλαιου.

Νέα πρωτοποριακή σύνθεση ενυδάτωσης για βελούδινη επιδερμίδα
Ο συνδυασμός του Ορού Βαθιάς Ενυδάτωσης (Deep Moisture Serum) με την ενισχυμένη ποσότητα Αμυγδαλέλαιου αποτελεί το «μυστικό» της πρωτοποριακής σύνθεσης της ανανεωμένης σειράς περιποίησης σώματος NIVEA! Με σύμμαχο τη «δύναμη» φυσικών συστατικών αλλά και την καινοτομία NIVEA, η εμπλουτισμένη σύνθεση υπόσχεται ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση για βελούδινη επιδερμίδα, με διάρκεια έως και 48 ώρες! Με μία μόνο εφαρμογή, η σειρά με την καινοτόμο σύνθεση βαθιάς ενυδάτωσης προσφέρει ανεπανάληπτη απαλότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση λιπαρότητας.

Η σωστή ενυδάτωση, το «μυστικό» για την λαμπερή επιδερμίδα, κάθε εποχή
Η σωστή και αποτελεσματική ενυδάτωση του σώματος είναι «κλειδί» της ρουτίνας ομορφιάς μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά, τον χειμώνα, που η ξηρότητα είναι πιο συχνή και έντονη από κάθε άλλη εποχή, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από βαθιά και αποτελεσματική ενυδάτωση διαρκείας, για να ανακτήσει την ελαστικότητα, αλλά και την λαμπερή της όψη. Πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας, μόλις βγείτε από το ντους, πριν την βραδινή σας έξοδο, κάθε στιγμή της ημέρας είναι κατάλληλη για να κάνετε αυτό το δώρο στον εαυτό σας. Επιλέξτε ανάμεσα από τα γαλακτώματα της σειράς NIVEA με προηγμένη σύνθεση για ακόμα πιο πλούσια ενυδάτωση και απολαύστε μία διαρκή αίσθηση αναζωογόνησης:

NIVEA Body Milk Rich Nourishing
Το Γαλάκτωμα Σώματος NIVEA Rich Nourishing είναι εμπλουτισμένο με DEEP MOISTURE SERUM και με 2 φορές περισσότερο αμυγδαλέλαιο. Θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα για 48 ώρες μειώνοντας αισθητά τη ξηρότητά της - από την 1η μόλις εφαρμογή. Η σύνθεσή του κλειδώνει την υγρασία στην επιδερμίδα διατηρώντας τη λεία και απαλή για 48 ώρες.

NIVEA Body Lotion Aloe & Hydration
Η λοσιόν σώματος NIVEA Aloe & Hydration είναι εμπλουτισμένη με το NIVEA DEEP MOISTURE SERUM και βιολογική αλόη. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο συνδυασμός συστατικών υψηλής ποιότητας του προϊόντος και η νέα, προηγμένη σύνθεση, επιτυγχάνουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, κλειδώνοντας την υγρασία και παρέχοντας βαθιά υγρασία για 48 ώρες.

NIVEA Body Milk Smooth Sensation: 
Η ελαφριά σύνθεση πλούσιου γαλακτώματος, ενισχυμένη με τη νέα προηγμένη σύνθεση, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα απορροφάται στη στιγμή και χαρίζει αίσθηση απαλότητας για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

NIVEA Κρέμα Σώματος Smooth Sensation: 
Η ελαφριά σύνθεση πλούσιας κρέμας ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας αίσθηση απαλής βελούδινης επιδερμίδας και τυλίγει όλο το σώμα σε ένα κύμα ενυδάτωσης, για αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Με την ανανεωμένη σειρά περιποίησης σώματος NIVEA, έχετε καθημερινά το σύμμαχο ομορφιάς που χρειάζεστε για βελούδινη και απαλή επιδερμίδα κάθε στιγμή!

Παρακάτω ακολουθούν οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων:
NIVEA Body Milk Rich Nourishing 250ml, 4,98 €
NIVEA Body Lotion Aloe & Hydration 250ml, 4,98 €
NIVEA Body Milk Smooth Sensation 250ml, 4,98 €
NIVEA Κρέμα Σώματος Smooth Sensation 300ml, 5,59 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Blue Ocean by Pandora
Ταξιδέψτε με τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora
Back to top