Η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το νέο τραγούδι Triumph

Η Triumph και η Ελένη Φουρέιρα ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το νέο τραγούδι Triumph

Αφιερωμένο στη γυναικεία δύναμη και συλλογικότητα και hastag #TogetherWeTriumph
  • A-
  • A+

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, και η Ελένη Φουρέιρα, η δημοφιλής ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών, με αφορμή την παγκόσμια πρωτοβουλία #TogetherWeTriumph μεεπίκεντρο τη στήριξη των γυναικών, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζουν ένα νέο τραγούδιμε τίτλο “TRIUMPH”αφιερωμένο στις γυναίκες που εμπνέουν η μία την άλλη και αλληλοϋποστηρίζονται!

Η Triumph καλεί όλους και όλες να συμμετάσχουμε σε αυτήν την πρωτοποριακή πρωτοβουλία μπαίνοντας τώρα στο www.triumph-song.gr, όπου μπορούμε να αφιερώσουμε το τραγούδι “TRIUMPH” που ετοιμάζεται με ερμηνεύτρια την Ελένη Φουρέιρα, σε μια ή περισσότερες γυναίκες τις οποίες θαυμάζουμε και μας εμπνέουν, ενώ παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε πλούσια δώρα από την Triumph! Μια υπερτυχερή συμμετοχή θα έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο music-video του νέου τραγουδιού μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, 3 τυχεροί συμμετέχοντες θα έχουν τη χαρά να μοιραστούν το νέο τραγούδι με ενσωματωμένη τη δική τους μοναδική αφιέρωση, ενώ 10 ακόμα συμμετέχοντες θα κερδίσουν από ένα σετ εσωρούχων της επιλογής τους, από την υπέροχη συλλογή της Triumph.

Όπως τονίζουν οι εκπρόσωποι τηςTriumph, ενός brand που στηρίζει τις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δημιουργώντας μοναδικά εσώρουχα και καινοτομίες με γνώμονα τη γυναικεία υπόσταση, η καμπάνια “The Triumph Song” και το νέο τραγούδι που ετοιμάζεται, στόχο έχει να εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας. Άλλωστε, το ελληνικό κοινό έχει υποδεχθεί με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία “TogetherWeTriumph”που αναδεικνύει τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Για αυτό και η Triumph αποφάσισε τη δημιουργία ενός τραγουδιού – σταθμόστη γυναικεία συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με lady-singer την Ελένη Φουρέιρα.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Με εφαλτήριο τη δύναμη που απορρέει από τη γυναικεία συλλογικότητα, μια από τις πιο επίκαιρες αξίες που αξίζει να γιορτάζεται με κάθε ευκαιρία, η Triumph συνεχίζει και στηρίζει καθημερινά όλες τις γυναίκες που με τη σειρά τους στηρίζουν η μια την άλλη για να επιτύχουν τους δικούς μοναδικούς στόχους και οράματα, τιμώντας τις για την επιλογή τους να εμπνέουν και να εμπνέονται.

Για την Triumph
Τα τελευταία 130 χρόνια, η Triumph δημιουργεί εσώρουχα για γυναίκες που θέλουν να δείχνουν αλλά και να αισθάνονται όμορφες. Από το 1886 Triumph προσφέρει τέλεια εφαρμογή και στήριξη, συμβάλλοντας στη γυναικεία ενδυνάμωση καθημερινά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Triumph International αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των εσωρούχων, με περισσότερα από 2.000 καταστήματα και 40.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, διανέμοντας τα προϊόντα της σε 3.600 σημεία πώλησης, σε περίπου 120 χώρες.

#TriumphSong & #TogetherWeTriumph @TriumphLingerie
www.triumph-song.gr
www.triumph.com
www.triumpheshop.gr
www.facebook.com/TriumphGR
www.youtube.com/user/TriumphGreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Back to top