Η ghd στηρίζει το Άλμα Ζωής

Η ghd στηρίζει το Άλμα Ζωής

Με κάθε πώληση πρέσας από την limited edition συλλογή “Ink on Pink”, η ghd Ελλάδας προσφέρει 10€ στο Άλμα Ζωής.
  • A-
  • A+
Η ghd, για ακόμη μια χρονιά, λανσάρει την συλλογή “Ink on Pink” με ένα δυνατό story telling και μια συνεργασία με τον tattoo artist David Allen.

Κάθε χρόνο, η ghd υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο του μαστού, έχοντας βοηθήσει μέχρι σήμερα να συγκεντρωθούν πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Φέτος, γιορτάζει την 15η επέτειο από την πρώτη σειρά Pink με ένα δυνατό story telling και μια συνεργασία με τον διάσημο tattoo artist David Allen.

Ο David Allen, έχοντας ως βάση το Chicago, εδώ και περίπου 10 χρόνια κάνει τατουάζ στα σημάδια γυναικών που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, βοηθώντας τες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους μετά από μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες της ζωής, την ανάρρωση από τον καρκίνο του μαστού. Στόχος του David είναι με όχημα τα χαρακτηριστικά floral tattoos του, να βοηθήσει τις γυναίκες να ξαναποκτήσουν την θηλυκότητά τους μετά από τον καρκίνο του μαστού και να αισθανθούν πάλι άνετα με το σώμα τους.

Για πρώτη φορά, η ghd σε συνεργασία με τον David Allen, διακοσμεί με τατουάζ τις πρωτοποριακές πρέσες της, ghd platinum+ και gold. Συγκεκριμένα, ο καταξιωμένος tattoo artist σχεδίασε εντυπωσιακά αιθέρια floral σχέδια, σε απαλό ροζ φόντο, αποτίνοντας φόρο τιμής στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Tα εμβληματικά floral σχέδια του David φέρουν μια έντονη αίσθηση θηλυκότητας, κάνοντας το έργο του να γίνεται κάτι περισσότερο από ένα τατουάζ, ένα σύμβολο ζωής και αναγέννησης.

Με κάθε πώληση πρέσας από την limited edition συλλογή “Ink on Pink”, η ghd Ελλάδας προσφέρει 10€ στο Άλμα Ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε πώληση πρέσας από την limited edition συλλογή “Ink on Pink”, η ghd Ελλάδας προσφέρει 10€ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Back to top