Η νέα συλλογή γυαλιών της Massada είναι... τέχνη
L' Etat C'est moi, 1655

Η νέα συλλογή γυαλιών της Massada είναι... τέχνη

Η συλλογή French Connections βασίζεται σε 26 έργα γάλλων καλλιτεχνών
  • A-
  • A+
Η καινούργια συλλογή γυαλιών της MASSADA ονομάζεται French Connections και έλκει την έμπνευσή της από τη γαλλική τέχνη και τη γαλλική ιστορία.

Η Massada είναι μία ευρωπαϊκή εταιρεία γυαλιών με έδρα την Ελβετία. Το έργο της Massada Art βρίσκεται υπό την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας Kate Lupinsky, η οποία μεγάλωσε στη Νότια Αφρική και ζει στην Ευρώπη, αντλώντας πάθος από την έντονη περιέργεια, το ενδιαφέρον και την ευαισθησία για τον κόσμο. Η προσέγγιση της εταιρείας επικεντρώνεται στον άνθρωπο και οι θεμελιώδεις αρχές της βασίζονται στις εκτεταμένες γνώσεις για τα ταξίδια, στη φαντασία, στην εκπαίδευση, στην πλανητική και πολιτιστική μας κληρονομιά καθώς και στη μόνιμη αναζήτηση απαντήσεων για τη ζωή.

Origin of the World, 1866

Η καινούργια συλλογή της MASSADA ονομάζεται French Connections. Βασισμένη σε 26 έργα γάλλων καλλιτεχνών, δίνει νόημα στην ομορφιά της λογικής, της σύγκρουσης καθώς και στην ιστορία μεταξύ των δυο δυνάμεων στη γαλλική ιστορία, από το παρελθόν μέχρι σήμερα. Η μοναρχία έχει ξεθωριάσει και δίνει τη θέση της στην επανάσταση και στο δημοκρατικό σύστημα. Πρέπει να τολμάμε και να προσπαθούμε να ανακαλύπτουμε την ερμηνεία και την ιστορία πίσω από το οτιδήποτε στη ζωή μας. Να αναρωτιόμαστε τι επακολουθεί. Αυτές είναι οι βασικές αρχές της νέας συλλογής η οποία αποτελείται από πέντε καινούργια σχέδια προσαρμοσμένα σε γυαλιά ηλίου και οράσεως. Τα υλικά παραμένουν πάντα τα καλύτερα προσπαθώντας συνεχώς να συνεργάζονται με τους καλύτερους τεχνίτες στην Ιαπωνία και την Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πιο ωραίες χειροποίητες τσάντες του καλοκαιριού με την υπογραφή του ελληνικού brand MISS POLYPLEXI
Miss Polyplexi: Οι πιο ωραίες ελληνικές χειροποίητες τσάντες
Back to top