Η Yamamay παρουσιάζει τη St. Valentine’s Collection 2020

Η Yamamay παρουσιάζει τη St. Valentine’s Collection 2020

Love is Love, το μήνυμα της capsule συλλογής εσωρούχων της Yamamay.
  • A-
  • A+
Η Yamamay μεταδίδει το μήνυμα LOVE is LOVE με τη συλλογή εσωρούχων σχεδιασμένη για να σας ευχαριστήσει και να νιώσετε εσείς καλά στο ίδιο σας το σώμα.

H Yamamay σηματοδοτεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον εορτασμό της αγάπης σε όλες τις μορφές της. Όχι μόνο την αγάπη που νιώθετε για το άλλο σας μισό, αλλά και την αγάπη για τον εαυτό σας, γιατί LOVE is LOVE. Στην πραγματικότητα, η αγάπη για τον εαυτό σας, η αγάπη για τη ζωή και τους δικούς σας ανθρώπους είναι που σας κάνει μοναδικές, ελκυστικές, επιθυμητές και σέξι.

Η Yamamay μεταδίδει αυτό το μήνυμα ξεκινώντας από το δικό της DNA, με μια capsule συλλογή από εσώρουχα σχεδιασμένη όχι μόνο για να ευχαριστήσει τους άλλους, αλλά πρωτίστως για να ευχαριστήσει εσάς τις ίδιες με το να νιώθετε καλά στο ίδιο σας το σώμα.

Yamamay
Yamamay

Τα κεντήματα και οι δαντέλες κοσμούν τα εσώρουχα, τα αξεσουάρ, τα μεσοφόρια και τα baby dolls με διαφανείς λεπτομέρειες για ένα κομψό και ρομαντικό look που προκαλεί και σαγηνεύει. Οι αποχρώσεις εναλλάσσουν το κλασικό μαύρο με animal prints, για μια συλλογή με έντονο οπτικό αντίκτυπο, που στόχο έχει να ενισχύσει όλες τις πτυχές της γυναικείας ομορφιάς.

Yamamay

Πολλές ιδέες για υπέροχα δώρα σε άντρες θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της Yamamay.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H KYANA έχει εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών και καλύπτει όλες τους τις ανάγκες.
KYANA: Εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε τύπο μαλλιών
Back to top