Η Yamamay παρουσιάζει τη St. Valentine’s Collection 2020

Η Yamamay παρουσιάζει τη St. Valentine’s Collection 2020

Love is Love, το μήνυμα της capsule συλλογής εσωρούχων της Yamamay.
  • A-
  • A+
Η Yamamay μεταδίδει το μήνυμα LOVE is LOVE με τη συλλογή εσωρούχων σχεδιασμένη για να σας ευχαριστήσει και να νιώσετε εσείς καλά στο ίδιο σας το σώμα.

H Yamamay σηματοδοτεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον εορτασμό της αγάπης σε όλες τις μορφές της. Όχι μόνο την αγάπη που νιώθετε για το άλλο σας μισό, αλλά και την αγάπη για τον εαυτό σας, γιατί LOVE is LOVE. Στην πραγματικότητα, η αγάπη για τον εαυτό σας, η αγάπη για τη ζωή και τους δικούς σας ανθρώπους είναι που σας κάνει μοναδικές, ελκυστικές, επιθυμητές και σέξι.

Η Yamamay μεταδίδει αυτό το μήνυμα ξεκινώντας από το δικό της DNA, με μια capsule συλλογή από εσώρουχα σχεδιασμένη όχι μόνο για να ευχαριστήσει τους άλλους, αλλά πρωτίστως για να ευχαριστήσει εσάς τις ίδιες με το να νιώθετε καλά στο ίδιο σας το σώμα.


Τα κεντήματα και οι δαντέλες κοσμούν τα εσώρουχα, τα αξεσουάρ, τα μεσοφόρια και τα baby dolls με διαφανείς λεπτομέρειες για ένα κομψό και ρομαντικό look που προκαλεί και σαγηνεύει. Οι αποχρώσεις εναλλάσσουν το κλασικό μαύρο με animal prints, για μια συλλογή με έντονο οπτικό αντίκτυπο, που στόχο έχει να ενισχύσει όλες τις πτυχές της γυναικείας ομορφιάς.


Πολλές ιδέες για υπέροχα δώρα σε άντρες θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της Yamamay.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Change Is a Team Sport
Η L’Oréal ανοίγει τη σχολή “Real Campus, by L’Oréal” στο Παρίσι
Η L’Oréal ανοίγει τη σχολή “Real Campus, by L’Oréal” στο Παρίσι
Back to top