Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία

Η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε πανδημία

Ένα μήνυμα ελπίδας από μια Real Demetrios Bride
  • A-
  • A+
Ένα μήνυμα ελπίδας από μια Real Demetrios Bride

Η εποχή που διανύουμε προκαλεί σε αρκετούς ανθρώπους ανάμεικτα συναισθήματα. Αναμέσα σε αυτούς ανήκουν και οι αγαπημένες μας νύφες, οι οποίες βιώνουν μια αγωνία και βρίσκονται ανάμεσα στο αν πρέπει να ακυρώσουν τον γάμο τους για φέτος ή να τον μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία.

O Demetrios παραμένει κοντά σε όλες τις νύφες με κύριο μέλημα να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γάμοι του 2020 θα είναι αξέχαστοι και μοναδικοί για όλους μας!

Διαβάστε ένα μήνυμα ελπίδας από μια Real Demetrios Bride, η οποία αποφάσισε να νικήσει, με την αγάπη της, την πανδημία του COV-19.

«Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, το κέντρο που είχαμε κλείσει για την δεξίωση μας ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η προέλευση των καλεσμένων. Ακούγοντας αυτό στην αρχή μαράζωσα, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν θα ακυρώσουμε τον γάμο μας!

Η 14η Μαρτίου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Οι λίγοι καλεσμένοι που μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο μας, τραγουδούσαν, δημιουργώντας μια συγκινητική και μοναδική ατμόσφαιρα-και εγώ έχοντας δίπλα μου τον έρωτα της ζωής μου και φορώντας το νυφικό των ονείρων μου ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη στο Demetrios.

Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό! Όταν φοράς το νυφικό των ονείρων σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα ακόμα και την επιδημία του COV-19!»

Demetrios Brides συνεχίστε να ονειρεύεστε, να σχεδιάζετε, να ερωτεύεστε και να αγαπάτε γιατί η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα και πανδημία!

#LOVEISNEVERCANCELLED

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Blue Ocean by Pandora
Ταξιδέψτε με τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora
Back to top