Οι Waterbags, το αγαπημένο ελληνικό brand, και 46 Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές δημιούργησαν μόνο για φέτος το καλοκαίρι limited edition μάσκες.

Watermasks: Η ανάγκη για μάσκες έγινε έμπνευση

Watermasks. Α product that gives back to society.
  • A-
  • A+
Οι Waterbags, το αγαπημένο ελληνικό brand, και 46 Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές δημιούργησαν μόνο για φέτος το καλοκαίρι limited edition μάσκες.

Οι Waterbags, το αγαπημένο ελληνικό brand με τσάντες που επιμελούνται αφιλοκερδώς σπουδαίοι καλλιτέχνες για να στηρίξουν απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, επιστρέφουν πιο επίκαιρες από ποτέ μέσα από το νέο limited edition project, τις Watermasks.

Η ανάγκη για μάσκες έγινε έμπνευση και έτσι δημιουργήθηκαν οι Watermasks σε μια εποχή που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση του COVID-19.

46 καταξιωμένοι και ανερχόμενοι Έλληνες και διεθνείς εικαστικοί και σχεδιαστές όπως ο Αντώνης Κυριακούλης, ο Γιάννης Βαρελάς, ο Αλέξης Κυριτσόπουλος, ο Στέφανος Ρόκος, η Κάτια Δελατόλα, ο Αντωνάκης Χριστοδούλου, ο Φίλιππος Θεοδωρίδης, η Carmen La Griega, η Ewa Zak και ο Daniel Egneus χάρισαν τα σχέδια τους και δημιούργησαν μόνο για φέτος το καλοκαίρι limited edition μάσκες που πωλούνται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

watermasks_by_waterbags-2.jpg

watermasks_by_waterbags
IB ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΙΤΗ, Αντώνης Κυριακούλης, Αννυ Παπαδημητρίου

Τη συλλεκτική collection των Watermasks συμπλήρωσαν με σχέδια τους μαθητές δημοτικού και λυκείου. Παιδιά από το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο της Ίμβρου ζωγράφισαν με φαντασία «Τι είναι ο κόσμος για εσένα με ένα σχέδιο και ένα χρώμα» και μαθητές του Ι.Β της Σχολής Μωραΐτη σχεδίασαν πρωτότυπα μοτίβα που μετατράπηκαν σε ξεχωριστές Watermasks.

watermasks_by_waterbags-3.jpg

watermasks_by_waterbags
Αλέξης Κυριτσόπουλος, Kάτια Δελατόλα, Daniel Egneus

Για καλό σκοπό:

Με την αγορά κάθε Watermask, μια μάσκα ατομικής προστασίας δωρίζεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των Δημόσιων Δομών Υγείας της Νησιωτικής Ελλάδας. Η ομάδα των Watermasks ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δημάρχου Σκιάθου, κύριο Θοδωρή Τζούμα, και δώρισε τον περασμένο Μάιο 1.118 προστατευτικές μάσκες προσώπου (μιας χρήσης και επαναχρησιμοποιούμενες) και 20 προστατευτικές στολές στο Δήμο Σκιάθου και το Κέντρο Υγείας του νησιού. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Παράγονται στην Ελλάδα και αγαπάνε το περιβάλλον καθώς είναι φτιαγμένες από 100% βαμβάκι. Πλένονται εύκολα στους 60 βαθμούς και κρατάνε όσο τις χρειαζόμαστε.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη λίστα καλλιτεχνών και συνεργατών


watermasks_by_waterbags.jpg

watermasks_by_waterbags
Σουζάνα Λασκαρίδη, Ιμβρος (Μαθητές), Γιάννης Βαρελάς

Ενδεικτικά σημεία πώλησης: Αθήνα - Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη και Κριεζώτου), Gallery Marneri, A Future Perfect, Flaneur κ.ά. καθώς και σε πολλά νησιά όπως Σέριφο, Σπέτσες και Πάρο.


waterbags.gr/

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Calzedonia: An emotion called summer
Calzedonia: Ζήστε «δυνατά» το καλοκαίρι
Bdtk Μετά την lockdown εποχή έρχεται αυτή η μαγική περίοδος για όλους, το καλοκαίρι.
Μετά την lockdown εποχή έρχεται για όλους το καλοκαίρι
Back to top