Η Κατερίνα Διδασκάλου Brand Ambassador της FREZYDERM

Η Κατερίνα Διδασκάλου Brand Ambassador της FREZYDERM

«Prestige – Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα»: Nέα premium σειρά ολικής επανόρθωσης του ώριμου δέρματος
  • A-
  • A+
Η καταξιωμένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου Brand Ambassador της FREZYDERM για τη σειρά προϊόντων DIAMOND Velvet.

Η καταξιωμένη ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου είναι η Brand Ambassador της FREZYDERM για τη νέα premium σειρά ολικής επανόρθωσης του ώριμου δέρματος, DIAMOND Velvet. Εμπνευσμένη από το τρίπτυχο «Prestige – Ποιότητα – Αποτελεσματικότητα» και πολύτιμη σαν ένα διαμάντι, η σειρά DIAMOND Velvet απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με ώριμη επιδερμίδα που, πλέον, έχει στα χέρια της τον τρόπο να «ανακτήσει» τη νεανικότητα και τη λάμψη της ενώ μεγαλώνει.

Για πρώτη φορά, η FREZYDERM εστιάζει αποκλειστικά στη γυναικεία ωριμότητα μέσα από την οποία πηγάζουν έννοιες όπως η αυτοπεποίθηση, η σιγουριά και η αποδοχή του εαυτού μας και παρουσιάζει μία σειρά καινοτόμων προϊόντων που εισάγουν την αίσθηση πολυτέλειας στην καθημερινή περιποίηση, προσδίδοντας prestige στη γυναίκα που τα επιλέγει. 

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΕΙΡΑ
Μία γυναικεία προσωπικότητα με δυναμισμό, μια μακρά πορεία με πολλές επαγγελματικές επιτυχίες, ένα πρόσωπο διαχρονικά γοητευτικό: η Κατερίνα Διδασκάλου αντανακλά στον μέγιστο βαθμό τη γυναίκα στην οποία απευθύνεται η FREZYDERM μέσα από τη σειρά DIAMOND Velvet. Όπως αναφέρει η ίδια:

«Μέσα από το επάγγελμά μου έχω "εκπαιδευτεί" στο να παρατηρώ την όψη μου, να την "αγκαλιάζω" και να τη φροντίζω όπως της αξίζει. Χαίρομαι ιδιαίτερα στη σκέψη ότι μέσα από τη συνεργασία μου με τη FREZYDERM, την ελληνική εταιρία δερμοκαλλυντικών που επιλέγω και η ίδια για την καθημερινή μου περιποίηση, θα εμπνεύσω ακόμα περισσότερες γυναίκες να προσφέρουν τη σωστή φροντίδα στην επιδερμίδα τους». –Κατερίνα Διδασκάλου

Η νέα premium σειράς ολικής επανόρθωσης του ώριμου δέρματος DIAMOND Velvet έρχεται να προσφέρει αποτελεσματική αντιγηραντική δράση χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις, για κάθε γυναίκα που γνωρίζει τη μοναδική της ταυτότητα και δεν επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου. 
Μείνετε συντονισμένοι… diamondvelvet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Young Carpo
Young Carpo: Food for your skin
Back to top