ΝΕΟ NIVEA Black & White Ultimate Impact

Νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact

Η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης απαιτεί φροντίδα
  • A-
  • A+
Το νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία της επιδερμίδας και των ρούχων σας για 48 ολόκληρες ώρες.

Οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν όλο και περισσότερο, όσο πλησιάζουμε την καρδιά του χειμώνα. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να σημαίνει πως η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης απαιτεί φροντίδα. Την ίδια φροντίδα «απαιτούν» και τα αγαπημένα μας άσπρα και μαύρα ρούχα που θέλουν να διατηρούν τα χρώματα και τη φρεσκάδα τους μετά τη χρήση του αποσμητικού, χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος του πάνω τους.

Το νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact ήρθε για να σας προσφέρει αξιόπιστη προστασία της επιδερμίδας και των ρούχων σας, ενώ ταυτόχρονα σας χαρίζει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας, όλη μέρα, χωρίς να απαιτείται ανανέωση για 48 ολόκληρες ώρες.

Τα βασικά του οφέλη x 5 είναι: 
1. 48 ΩΡΕΣ αόρατη και αποτελεσματική προστασία για την επιδερμίδα και τα ρούχα σας.
2. ULTIMATE IMPACT ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχο τον οσμών, με σεβασμό στην επιδερμίδα σας, χωρίς οινόπνευμα.
3. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από την εφίδρωση.
4. ΑΙΣΘΗΣΗ άνεσης και καθαριότητας που διαρκεί.
5. TΕΛΟΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που δεν αφήνει τα άλατα να εισχωρούν στις ίνες των ρούχων. Δε θα βρίσκετε πλέον λευκά σημάδια στα μαύρα ρούχα σας και κίτρινους λεκέδες στα λευκά.

Νέο NIVEA Black & White Ultimate Impact: Ο απόλυτος συνδυασμός αόρατης προστασίας από τον ιδρώτα και αποτελεσματικής αποσμητικής προστασίας.

Η αποσμητική σειρά NIVEA Black & White έρχεται με ανανεωμένη εικόνα και ένα νέο προϊόν, προσφέροντας ULTIMATE προστασία, σε κάθε συνθήκη χάρη στο σύμπλεγμα Zinc που καταπολεμά την εφίδρωση.

Το NIVEA Black & White Ultimate Impact ήρθε να ολοκληρώσει την οικογένεια Black & White, η οποία αποτελείται από τις σειρές NIVEA Black & White Original, NIVEA Black & White Active και NIVEA Black & White Silky Smooth. 

Η σειρά NIVEA Black & White Ultimate Impact διατίθεται σε spray και roll on. 
Το spray παρέχει μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας. Εφαρμόζεται απαλά στην επιδερμίδα, διατηρώντας τις μασχάλες σας ουσιαστικά στεγνές, ώστε να μπορείτε να ντυθείτε σχεδόν αμέσως. Η εξ αποστάσεων εφαρμογή και το υπέροχο άρωμα φρεσκάδας θα σας κερδίσουν. 
Η περιστρεφόμενη μπίλια στα αποσμητικά roll-on διασφαλίζει την απλή, ωστόσο πιο ακριβή εφαρμογή. Επίσης, τα αποσμητικά roll-on είναι πολύ ήπια για την επιδερμίδα και, ως εκ τούτου, κατάλληλα για τις ευαίσθητες μασχάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Η COS ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα
Back to top