Αναστασία Μαρινάκου
Αναστασία Μαρινάκου

ΟΑΚΑ και Garmin Greece διοργανώνουν το 1ο Hybrid Race στην Ελλάδα

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά Garmin. Οι συνολικές συμμετοχές για τον υβριδικό αγώνα θα είναι 500 και είναι εντελώς δωρεάν.
  • A-
  • A+
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (02/06), το ΟΑΚΑ και η Garmin Greece ανακοινώνουν τον πρώτο υβριδικό αγώνα για τους κατόχους smartwatch Garmin.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (02/06), το ΟΑΚΑ και η Garmin Greece ανακοινώνουν τον πρώτο υβριδικό αγώνα για τους κατόχους smartwatch Garmin, που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 16 Ιουνίου, φέρνοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομία του Hybrid Race

Ένας υβριδικός αγώνας είναι κάτι ανάμεσα στον αγώνα που έχετε συνηθίσει να τρέχετε όλοι μαζί και στον Virtual αγώνα που τρέχει ο καθένας όπου θέλει, αρκεί να διανύσει μια συγκεκριμένη απόσταση. Στον υβριδικό αγώνα έχετε όλοι ένα κοινό: τη διαδρομή.
Όλοι έχουμε την ίδια αφετηρία και τον ίδιο τερματισμό, απλά ο καθένας μπορεί να τρέξει τη διαδρομή όποτε επιθυμεί, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.  

zoe_andrikopoulou.jpg

Ζωή Ανδρικοπούλου
Ζωή Ανδρικοπούλου

Για τον πρώτο υβριδικό αγώνα της Garmin, δε θα μπορούσε να επιλεγεί διαφορετική τοποθεσία από τις εμβληματικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών. Συνδεδεμένο άρρηκτα με όλες τις μορφές του αθλητισμού, το ΟΑΚΑ προσφέρει την ιδανική διαδρομή για τον υβριδικό αγώνα 5χλμ της Garmin. Δρομείς όλων των επιπέδων επιλέγουν το ΟΑΚΑ για την προπόνησή τους και αυτή τη φορά, μετά από καιρό, θα το κάνουν με μία πιο αγωνιστική διάθεση.

Οι συνολικές συμμετοχές για τον υβριδικό αγώνα θα είναι 500 και είναι εντελώς δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά Garmin τα οποία μπορούν να παραλάβουν από τη γραμματεία της γενικής διεύθυνσης του ΟΑΚΑ. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους φίλους του τρεξίματος να νιώσουν ξανά τον ενθουσιασμό και τη χαρά του αγώνα. 

Ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής, δήλωσε: «Με μότο το #oakakatiallazei, φορείς και εργαζόμενοι έχουμε δουλέψει συντονισμένα, για να μπορέσει το ΟΑΚΑ να γίνει ξανά, ζωντανό κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και χαιρόμαστε που θα διοργανώσουμε τον πρώτο υβριδικό αγώνα στην Ελλάδα.» 

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της Garmin Greece Νάνσυ Ζαμπέλη, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τo Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» για την εξαιρετική συνεργασία. Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος με την ανακοίνωση του πρώτου υβριδικού αγώνα στην Ελλάδα και σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε.»

konstantina_giannopoulou.jpg

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου
Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου

Δηλώσεις Συμμετοχής: garminhybrid5koaka.myrace.gr

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο adidas 4DFWD
Το νέο adidas 4DFWD σε πηγαίνει μπροστά
Blue Ocean by Pandora
Ταξιδέψτε με τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora
Back to top