Συλλεκτικές τσάντες Belysa σε συνεργασία με τη Lil Cherry

Συλλεκτικές τσάντες Belysa σε συνεργασία με τη Lil Cherry

Beautiful Lyrics for All
  • A-
  • A+
Οι συλλεκτικές τσάντες της Belysa σε συνεργασία με τη Lil Cherry έφτασαν αποκλειστικά στο MyHallyu.com

Beautiful Lyrics for All, από εκεί προκύπτει το brand name Belysa που με έμπνευση το συναίσθημα που κρύβουν όλοι μέσα τους, οραματίζεται και επανασχεδιάζει καθημερινά αντικείμενα. Βάζει φως και elegance, αυστηρές και καθαρές γραμμές και δημιουργεί μοναδικές τσάντες.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάστηκε με την Κορεάτισσα hip hop, ράππερ, Lil Cherry και δημιούργησαν την The vitamin milk bag. Στο ιδανικό μέγεθος για να έχετε όλα τα απαραίτητα μαζί σας και σε παστέλ αποχρώσεις, η The Vitamin Milk bag είναι μια statement τσάντα. Από μαλακό δέρμα, μπορείτε να την κρατήσετε στο χέρι ή να τη φορέσετε και στο πλάι δίνοντας το δικό σας στυλ, ενώ επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε να τη συνδυάσετε με το χρώμα αλυσίδας που σας ταιριάζει, από τη συλλογή.

Τη The Vitamin Milk Bag θα τη βρείτε αποκλειστικά, στην Ελλάδα, στο MyHallyu.com, το πρώτο Korean exclusive hub που κρύβει μέσα του την «αφρόκρεμα» του κορεάτικου στυλ. Το My Hallyu φιλοξενεί καθιερωμένους σχεδιαστές και k-brands. Ανανεώνοντας το περιεχόμενό του, με limited κομμάτια, έχει σαν στόχο να παρουσιάζει συνεχώς, όλο και περισσότερους καινοτόμους σχεδιαστές αυτού του δημιουργικού κορεάτικου κύματος.

Το hallyu χρησιμοποιείται διεθνώς ως όρος για να περιγράψει τη δημιουργική «έκρηξη» της κορεάτικης κουλτούρας. Στην κυριολεξία σημαίνει το κύμα, για αυτό και επικράτησε ως ορολογία για να περιγράψει όλο το δημιουργικό κύμα της κορεάτικης κουλτούρας που περιλαμβάνει τη μουσική, τις ταινίες, την κουζίνα, τη μόδα της.

Enjoy the Korean Ride

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου στις διακοπές
Η adidas επαναπροσδιορίζει την ταχύτητα στο ποδόσφαιρο με τo X SPEEDFLOW
Το adidas X SPEEDFLOW «σκοράρει» στην ταχύτητα
Back to top