Στο Pretty Bar φτιάχνεις νύχια και μαλλιά με ένα ποτήρι prosecco

H Τέτη Καλαφάτη μιλά για τη δημιουργία του μπαρ ομορφιάς στο κέντρο της πόλης όπου φτιάχνεις μαλλιά, νύχια και πίνεις cocktails. Cheers!

The Pretty Bar: Το νέο «μπαρ» ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας. Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτριά του, Τέτη Καλαφάτη.

Μπαίνεις μέσα ακολουθώντας την γλυκιά οσμή και τα ζεν vibes. Κάθεσαι στις ψηλές καρέκλες μπροστά στην μακρόστενη μπάρα και απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί ή aperol ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική και καθώς πιάνεις ψιλή κουβέντα-όχι με τον bartender αλλά με την κοπέλα που θα σου κάνει μανικιούρ. Το The Pretty Bar στην Ακαδημίας στο Κολωνάκι, είναι σίγουρα ένας πολύ φρέσκος και πρωτότυπος χώρος ομορφιάς που σε βάζει σε ένα party mood με την πρώτη επίσκεψη. Η ιδιοκτήτριά του, Τέτη Καλαφάτη το εμπνεύστηκε από το concept των dry bars στο Los Angeles. Έχοντας η ίδια κουραστεί από τις ξεπερασμένες κομμωτηριακές τάσεις μας εξηγεί πως σαν πελάτισσα έψαχνε να βρει στην αγορά κάτι που θα την κέρδιζε ως μόνιμη πελάτισσα. Τελικά, το κενό στην αγορά αποφάσισε να καλύψει η ίδια, ξεκινώντας το project του The Pretty Bar και μας μιλά όχι μόνο γι΄αυτό αλλά και για τις πιο hot τάσεις αυτή τη στιγμή στον χώρο της περιποίησης.

The Pretty Bar

Τέτη, ποιο είναι το μυστικό που μπορεί να απογειώσει έναν χώρο ομορφιάς; 
 «Η ενέργεια και η συνεξέλιξη. Πιστεύω πολύ στην ενέργεια των ανθρώπων , στην ομαδικότητα και στην όρεξη να βελτιωθούν ακόμα και να εξειδικευτούν. Είναι σημαντικό  σε ένα κατάστημα παροχής υπηρεσιών οι παρεχόμενες υπηρεσίες να μην έχουν διακυμάνσεις ως προς την ποιότητα ώστε να μη φεύγει ποτέ κάποιος δυσαρεστημένος. Η επιλογή προσωπικού που είναι ανοιχτό στην εξέλιξη είναι συνταγή για επιτυχία. Στο The Pretty Bar οι αισθητικοί μας, οι τεχνήτριες ονυχοπλαστικής καθώς και ο ήδη διακεκριμένος colorist Danielle Ciroggani -αλλιώς γνωστός και ως ο θεός του Balayage, είναι έτοιμοι να υποδεχτούν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό. Καλώς η κακώς η ψηφιακή επανάσταση έχει προσφέρει μια αέναη ανταλλαγή πληροφοριών σε κάθε τομέα. Οι πελάτες πλέον γνωρίζουν τεχνικές , θεραπείες και προϊόντα. Με την σωστή ομάδα και με συνεχή εκπαίδευση είμαστε εδώ έτοιμοι να εφαρμόσουμε σε όποιον ζητήσει όλες τις παγκόσμιες τάσεις.»

Από την εμπειρία σας και τα ταξίδια σας, ποια θεωρείτε ότι είναι η πιο hot τάση αυτή τη στιγμή παγκοσμίως στα θέματα καλλωπισμού;
 «Ας ξεχωρίσουμε το κομμάτι νύχια από τα μαλλιά. Hot τάση στα νύχια αυτή την περίοδο είναι τα γήινα χρώματα βερνικιών το λαδί, κυπαρισσί, φυσικό γαλλικό και το γαλλικό μανικιούρ με κάποιο έντονο χρώμα στη γραμμή όπως πχ κόκκινο. Αρκετά επίκαιρο είναι το velvet nail , με λαμπερό εφέ και glam διάθεση. Ιδανικό για τη γιορτινή σεζόν ή τη disco διάθεση. 

Τάσεις στα μαλλιά φέτος είναι οι bottleneck bangs. Πιο λεπτές κοντά στις ρίζες και ανοίγουν στο ύψος των φρυδιών και αυτιών. Έχουν αέρινη και παιχνιδιάρικη διάθεση. Στα σγουρά μαλλιά που είναι καρέ προτείνουμε το stacked το οποίο παραπέμπει σε μια Hollywood old glam εποχή που αποπνέει ερωτισμό. Hair Contouring, όπως τo contouring στο πρόσωπο χρησιμοποιεί φωτεινές και σκουρόχρωμες αποχρώσεις για να τονίσει χαρακτηριστικά του προσώπου. Expensive Brunette or Blonde: Εμπνευσμένο από την Hailey Bieber βασισμένο σε ένα φυσικό πολυδιάστατο αποτέλεσμα με ανταύγειες που δείχνουν φυσικές σαν είναι από τον ήλιο.»

Τέτη Καλαφάτη

Το Pretty Bar έχει ένα gender free concept, no sex oriented.  Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς αλλά και για τους επισκέπτες σας προκειμένου να νιώ-θουν άνετα;
«Η φιλοσοφία μας είναι πως όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Δεν απευθυνόμαστε ούτε σε ένα κοινό που τα θέλει όλα girly αλλά ούτε σε κοινό που είναι αυστηρά minimalistic. Το μαγαζί μας, η διακόσμηση, οι υπηρεσίες του καθώς και η μουσική που παίζει απευθύνονται σε όλα τα κοινά ανεξαρτήτου επαγγέλματος και δημογραφικών στοιχείων. Η διακόσμηση μας έχει επιρροές από σκανδιναβική αρχιτεκτονική με στόχο να πετύχουμε ένα relaxed place. To Μότο μας είναι το... 'Hair, Nails & cocktails'.»

Pretty Bar

Pretty Bar

Το Pretty Bar διαθέτει όλες τις υπηρεσίες περιποίησης νυχιών αλλά και κομμωτηρίου μαζί με μία ειδική θεραπεία κλειδώματος χρώματος (Opaplex). Παράλληλα παρέχονται τεχνικές αποτρίχωσης με κερί για όλο το σώμα αλλά και κλωστή για το πρόσωπο όπως και εξιδεικευμένο προσωπικό για τοποθέτηση και συντήρηση βλεφαρίδων καθώς και για lash lift. Oι υπηρεσίες μακιγιάζ κυμαίνονται σε προσιτές τιμές ώστε η γυναίκα να μπορεί σε καθημερινή βάση να περιποιείται από επαγγελματίες και όχι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ως είθισται. Τα πάντα πραγματοποιούνται με βάση τις προσωπικές προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε καλεσμένου. Premium προιόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών καθώς και σώματος απο greek brands όπως τα Ariadne Athens και τα Aeolis είναι λίγα από τα μυστικά που μπορέι να ανακαλύψει κανέις στο Pretty bar. Αυτά και άλλα πολλά μπορεί κανείς να προμηθευτεί από τον φυσικό του χώρο ή από το e-shop που ξεκινά την λειτουργία του σύντομα.

Το ραντεβού μάλιστα μάλιστα μπορεί να κλείσει κανείς και ηλεκτρονικά ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης σε συνεργαζόμενο πάρκινγκ για όσο διαρκεί το ραντεβού.

Pretty Bar

 To Pretty Bar έχει εξελίξει το «girls get together concept»  σε ένα πιο ευρύ κοινό καθώς υπάρχει η δυνατότητα κράτησης του nail bar αποκλειστικά για κάποια παρέα όχι μόνο γυναικών αλλά και ανδρών ή ακόμα και συνεργaτών για after office drinks με complimentary cokctails.  Η Τέτη Καλαφάτη μας περιγράφει πως το nail bar μπορεί να αποτελέσει μια μίνι έξοδο...the time before someone's night out. Διαθέτει χώρο για παρέα 4-5 άτομα που μπορούν ταυτόχρονα να ακούσουν την δικιά τους playlist, να πιούν το αγαπημένο τους aperol ενώ κάνουν ταυτόχρονα manicure.

Pretty Bar

Info:The Pretty Bar, Aκαδημίας 19, Κολωνάκι-2103639212
www.theprettybar.gr, Instagram:The Pretty Bar Athens

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice