Νικητές Prix de Beauté 2021: Διαχρονικά προιόντα περιποίησης & styling μαλλιών

Ανακαλύψτε τους νικητές στη κατηγορία Διαχρονικά Προϊόντα Περιποίησης & Styling μαλλιών

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η επιτροπή του θεσμού Prix de Beauté πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και συμμετέχοντας αναδείξατε για 21η χρονιά τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς.

Η επιτροπή του θεσμού Prix de Beauté πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και συμμετέχοντας αναδείξατε για 21η χρονιά τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς με κριτήρια την καινοτομία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Ανακαλύψτε τους νικητές Prix de Beauté 2021, στην κατηγορία Διαχρονικά Προϊόντα Περιποίησης & Styling μαλλιών.

Χρυσό Βραβείο SteamPod 3.0 και προϊόντα styling, L’ Oreal Professionnel

Χρυσό Βραβείο SteamPod 3.0 και προϊόντα styling, L’ Oreal Professionnel

No1 σύστηµα styling µε τη δύναµη του ατµού που έχουν λατρέψει εκατοµµύρια γυναίκες στον κόσµο. Ανανεωµένη έκδοση τρίτης γενιάς του αρχικού πατενταρισµένου επαγγελµατικού εργαλείου, το οποίο λανσαρίστηκε το 2013. Ελαφρύς σχεδιασµός, 360° περιστρεφόµενο καλώδιο, ενσωµατωµένο δοχείο νερού, ιδανικό για ταξίδια. Τεχνικά χαρακτηριστικά: καλύτερη διάχυση ατµού, πλάκες διπλής τεχνολογίας, ενσωµατωµένη αποσπώµενη χτένα, ρύθµιση θερµοκρασίας. Αποτέλεσµα: πολλά και διαφορετικά looks, πιο γρήγορο και λείο αποτέλεσµα, βέλτιστη προστασία της τρίχας, περισσότερη πειθαρχία, φυσική κίνηση, ασύγκριτη λάµψη. Για ενισχυµένα οφέλη περιποίησης συνδυάζεται µε τρία προϊόντα SteamPod: κρέµα και γαλάκτωµα λείανσης, serum προστασίας. Με πρωτοποριακή τεχνολογία προ-κερατίνης που προσφέρει επανόρθωση και ενδυνάµωση πριν, κατά τη διάρκεια και µετά το ίσιωµα.

Αργυρό βραβείο Σειρά Eimi Styling, Wella Professional

Αργυρό βραβείο Σειρά Eimi Styling, Wella Professional

Πρωτοπόρος στη γλώσσα του styling από το 2015 που λανσαρίστηκε, εµπνέεται από την ελληνική λέξη είµαι/υπάρχω και απευθύνεται σε όσους διαφοροποιούνται από τη µάζα και θέλουν να αναδείξουν το µοναδικό τους στιλ. Ολοκληρωµένη σειρά που φιγουράρει στα Fashion Week µε τριάντα δύο προϊόντα styling, που καλύπτουν την ανάγκη για δηµιουργία έντονης υφής, όγκου, λείου φινιρίσµατος, λάµψης, για προστασία από UV και θερµότητα. Ξεχωρίζουν το dry shampoo Dry me και το Sugar Lift για όγκο, το Perfect Me για λεία µαλλιά, το Grip Cream, µια ευέλικτη κρέµα γλυπτικής και η λακ Mistify Me.

Χάλκινο βραβείο Σειρά κατά της Τριχόπτωσης, Apivita

Χάλκινο βραβείο Σειρά κατά της Τριχόπτωσης, Apivita

Πρωτοπόρος στα «πράσινα» σαµπουάν στον χώρο του φαρµακείου εδώ και σαράντα ένα χρόνια. Ανανεωµένη σειρά µε πράσινα, καινοτόµα και ολιστικά προϊόντα που συνεχίζουν να εµπνέονται από την κοινωνία της µέλισσας. Συνθέσεις µε υψηλότερα ποσοστά φυσικότητας έως και 99%, περισσότερα ελληνικά βιολογικά εκχυλίσµατα και έγχυµα ελληνικού δενδρολίβανου αντί για νερό. Στο επίκεντρο, το µοναδικό σύµπλοκο Hippophae Tonic Complex-superfood για τα µαλλιά µε αποδεδειγµένη αποτελεσµατικότητα στον κύκλο ζωής της τρίχας. Ολιστική προσέγγιση της τριχόπτωσης, ολοκληρωµένη φροντίδα µε προϊόντα (pre shampoo, shampoo, after shampoo) για κάθε ανάγκη. Σειρά εµπλουτισµένη µε αιθέρια έλαια που ενισχύουν τη δράση των προϊόντων, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τη διάθεση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice