Νικητές Prix de Beauté 2021: Green Beauty

Ανακαλύψτε τα βραβευμένα προϊόντα “πράσινης” ομορφιάς που διεκδίκησαν επάξια μια θέση στα Green Beauty Awards των Prix de Beauté 2021.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι ειδικοί πρότειναν, εσείς ψηφίσατε και με τις ψήφους σας αναδείξατε τους νικητές της δημοφιλούς κατηγορίας Green Beauty που σέβεται το περιβάλλον.

Η παρουσίαση των βραβευμένων προϊόντων ομορφιάς των Prix de Beauté 2021, ολοκληρώνεται αποκαλύπτοντας τους νικητές της κατηγορίας Green Beauty.

Χρυσό Βραβείο Lipikar Baume AP+M Eco Tube, La RochePosay

prix_de_beaute_2021_green-beauty06_beautemag_04_22.png

Εµβληµατικό προϊόν υψηλής αποτελεσµατικότητας και ανοχής της σειράς Lipikar, που εξισορροπεί το µικροβίωµα της επιδερµίδας. Το δέρµα καταπραΰνεται άµεσα και ο κνησµός υποχωρεί. Αποτελεσµατικό ενάντια στις υποτροπές και τις εξάρσεις ξηρότητας. Η La Roche-Posay, πιστή στην αποστολή της να είναι ένα βήµα πιο κοντά στο περιβάλλον, επανασχεδιάζει τη συσκευασία του. Το eco tube των 200ml είναι κατασκευασµένο από πιστοποιηµένο χαρτόνι, µε 45% λιγότερο πλαστικό σε σχέση µε την προηγούµενη συσκευασία. Όλο το νερό επιστρέφεται σε εργοστάσιο βιολογικού καθαρισµού και όλη η ηλεκτρική ενέργεια προέρχεται από ανανεώσιµες πηγές. Δηµιουργείται επίσης ένα πρόγραµµα επιλογής προµηθευτών µε πνεύµα αλληλεγγύης.

Αργυρό Βραβείο Σειρά Beessential Oils, Apivita

prix_de_beaute_2021_green-beauty05_beautemag_04_22.png

Τα θρεπτικά ελιξίρια της σειράς δρουν ως συµπλήρωµα ενδυνάµωσης και ενυδάτωσης. Με πανίσχυρο εκχύλισµα πρόπολης Ολύµπου, µελισσοκέρι, αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών και φυτικά έλαια, είναι 100% φυσικά, αγνά και συµπυκνωµένα, χωρίς νερό και διαλύτες. Τα δύο προϊόντα της σειράς, το Έλαιο Προσώπου Ηµέρας και το Balm Προσώπου Νύχτας, προσφέρουν κατά 43% περισσότερο ενδυναµωµένο επιδερµικό φραγµό και αύξηση ενυδάτωσης, ενώ δρουν σαν «µαγνήτης» που έλκει τα ενυδατικά συστατικά της κρέµας που εφαρµόζεται µετά. Είναι ασφαλή για το περιβάλλον, δεν περιέχουν parabens, σιλικόνες, mineral oil, φθαλικές ενώσεις, PCM, NM και άλλα αµφιλεγόµενα συστατικά, ενώ οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιµες.

Χάλκινο Βραβείο Μαύρη Πεύκη 4D BIO-SHAPELIFT™, Korres

prix_de_beaute_2021_green-beauty02_beautemag_04_22.png

Η νέα Μαύρη Πεύκη Κρέµα Ηµέρας «βιοµιµείται» τη συµµετρία του προσώπου µε στόχο την ορατή ανόρθωση περιγράµµατος, ελαστικότητας και φωτεινής όψης. Βασίζεται στην τεχνολογία του 4DBIO-SHAPELIFT™complex anti-gravity πεπτιδίου και ενός δραστικού συστατικού θαλάσσιας βιοτεχνολογίας σε συνδυασµό µε το πλούσιο σε πολυφαινόλες ελληνικό εκχύλισµα Μαύρης Πεύκης από την Πίνδο, ένα αιωνόβιο δένδρο µε ισχυρούς αµυντικούς µηχανισµούς. Η συγκοµιδή της πρώτης ύλης πραγµατοποιείται στα πλαίσια της αειφορικής διαχείρισης του δάσους. Η KORRES εκχυλίζει την πρώτη ύλη µέσα από µία zero-waste διαδικασία, χρησιµοποιώντας φυσικούς διαλύτες. Όποιο υπόλειµµα της διαδικασίας, κοµποστοποιείται και επιστρέφει στη γη ως βιολογικό λίπασµα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice