Νικητές Prix de Beauté 2021: Clean Beauty

Τα αποτελέσματα του θεσμού Prix de Beauté, που φέτος γιορτάζει 21 χρόνια από τη θέσπισή του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beauté 2021 επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από 1/10/19 έως 30/6/21.

Ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της ομορφιάς, η Clean Beauty σέβεται το περιβάλλον και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα βραβευμένα προϊόντα ομορφιάς Prix de Beauté 2021. Ακολουθεί η λίστα νικητών της κατηγορίας προϊόντων βασισμένων σε βιώσιμες πρακτικές ομορφιάς.

Χρυσό Βραβείο Σειρά Hydraphase HA, La Roche Posay

clean-beauty05_beautemag_04_22.png

Σχεδιασµένη µε ενεργά συστατικά που λαµβάνονται µέσω πράσινης τεχνολογίας µε σεβασµό προς το περιβάλλον, η σειρά αποτελεί προϊόν βιώσιµου πορισµού. Έχει έντονη ενυδατική δράση χάρη στους δύο τύπους υαλουρονικού οξέος για βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλό δέρµα. Το υαλουρονικό οξύ υψηλού µοριακού βάρους δρα στην επιφάνεια του δέρµατος παρέχοντας προστασία από την αφυδάτωση, ενώ το υαλουρονικό οξύ χαµηλού µοριακού βάρους διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες, εξασφαλίζοντας αναζωογόνηση του δέρµατος από µέσα προς τα έξω. Βασικό συστατικό και το ιαµατικό νερό La Roche-Posay, που είναι καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό και έχει απαλυντική δράση.

Αργυρό Βραβείο weDO Professional No Plastic Shampoo, Wella

clean-beauty01_beautemag_04_22.png

Μια µικρή αλλαγή µπορεί να έχει µεγάλο αντίκτυπο! Γι’ αυτό το brand weDO/ Professional προτείνει αντικατάσταση του υγρού σαµπουάν µε σαµπουάν σε µπάρα, προωθώντας τη χρήση καλλυντικών χωρίς πλαστικό. Το σαµπουάν σε µπάρα κυκλοφορεί σε συσκευασία από 100% ανακυκλωµένο και ανακυκλώσιµο χαρτόνι. Και καθαρίζει τα µαλλιά µε πιο ηθικό και βιώσιµο τρόπο. Περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και µπορεί να διαρκέσει όσο περίπου 2-3 µπουκάλια υγρού σαµπουάν. Είναι ήπιο και απαλό στο δέρµα, µε άρωµα µε εξαιρετικά χαµηλά επίπεδα αλλεργιογόνων, χωρίς θειικά άλατα. Πανεύκολο στη χρήση και πρακτικό! Έπειτα από λίγα λουσίµατα τα µαλλιά φαίνονται πιο υγιή.

Χάλκινο Βραβείο Σειρά Eau De Toilette Korres

clean-beauty02_beautemag_04_22.png

Συλλογή αρωµάτων µε φυσικά συστατικά 86-88%, φυσικό συντηρητικό αντιοξειδωτικό από δενδρολίβανο, χωρίς φθαλικές ενώσεις και PCM. Τα µπουκάλια µε τις κεχριµπαρένιες αντανακλάσεις και τις αναφορές σε µια άλλη εποχή κλείνουν µέσα τους τοπία, όνειρα, συναισθήµατα, εικόνες από γυµνά χέρια, βαθιές ρίζες στη γη, ανοιχτές θάλασσες και επιβλητικά βουνά. Η συλλογή αποτελείται από τα λουλουδάτα και φρουτένια Apothecary Wild Rose και Midnight Dahlia, το εξωτικό και ξυλώδες Cashmere Kumquat µε την εκλεπτυσµένη µυρωδιά, το Morning Mimosa µε τον κοµψό και αέρινο χαρακτήρα και το τολµηρό και ανατολίτικο Oceanic Amber που αναδίδει αρώµατα σκούρου δέρµατος και κέδρου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice