Νικητές Prix de Beauté 2021: Διαχρονικά Γυναικεία Αρώματα

Τα αποτελέσματα του θεσμού Prix de Beauté, που φέτος γιορτάζει 21 χρόνια από τη θέσπισή του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η κριτική επιτροπή πρότεινε, εσείς ψηφίσατε και τα αποτελέσματα των Prix de Beauté 2021 επιβράβευσαν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς από 1/10/19 έως 30/6/21.

Τα Γυναικεία Αρώματα πρωταγωνιστούν στην ενότητα Διαχρονικών Προϊόντων Ομορφιάς των Prix de Beauté 2021. Οι ψήφοι σας καταμετρήθηκαν! Και ανέδειξαν τους νικητές της κατηγορίας που βραβεύτηκαν με τα Prix de Beauté 2021 στη λαμπερή 21η τελετή απονομής.

Χρυσό Βραβείο La vie est Belle, Lancôme

prix_de_beaute_2021_diax-aroma01_beautemag_02_22.png

Από το 2012 που λανσαρίστηκε το La vie est Belle αντανακλά τη θηλυκότητα της ελεύθερης και ανεξάρτητης γυναίκας. Το Νο 1 άρωµα στην Ευρώπη έγινε έµβληµα από την αρχή. Η Julia Roberts ενσαρκώνει το πρώτο gourmand άρωµα ίριδας προσκαλώντας τις γυναίκες από όλο τον κόσµο να αγκαλιάσουν το νέο όραµα για την ευτυχία, σπάζοντας τις συµβάσεις. Από το 2016, η βραβευµένη µε Όσκαρ ηθοποιός µας δείχνει τον δρόµο της ευτυχίας. Στην ταινία του Bruno Aveillan για το La Vie est Belle, η Julia Roberts µας ενθαρρύνει να βρούµε την ευτυχία µε τους αγαπηµένους µας ανθρώπους. Η επιτυχημένη καμπάνια συνεχίζεται για 6η χρονιά. 

Αργυρό Βραβείο Black Orchid, Tom Ford

prix_de_beaute_2021_diax-aroma02_beautemag_02_22.png

Το 2006 ο Tom Ford δηµιουργεί το Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum. Tο πρώτο άρωµα της signature συλλογής του που ταυτόχρονα αποτελεί και το πρώτο προϊόν Tom Ford Beauty. Μέχρι και σήµερα συνεχίζει να αποπνέει τη διαχρονική πολυτέλεια ενός εµβληµατικού αρώµατος που εµπνέεται από την αγάπη του σχεδιαστή για τη µαύρη ορχιδέα. Η οσφρητική συνέχεια, ήρθε με το Black Orchid Parfum στο ολόχρυσο µπουκάλι. Η έκδοση προσφέρει µια ενισχυµένη παρουσία της υπνωτικής µαύρης ορχιδέας και του µεθυστικού ylang ylang, ενώ το άρωµα του µαύρου δαµάσκηνου γίνεται ακόµα πιο έντονο.

Χάλκινο βραβείο Orange & Bergamote, Molton Brown

prix_de_beaute_2021_diax-aroma03_beautemag_02_22.png

O αγγλικός οίκος κλείνει τα πενήντα χρόνια και αυτό το άρωµα είναι από τις πρώτες δηµιουργίες του που λανσαρίστηκε το 1984. Η σύνθεσή του άλλαξε µόνο το 2018 από τη Master Perfumer, Beverly Bayne, η οποία εµπνεύστηκε από την ηλιόλουστη Σεβίλλη και τη ζωντάνια που αφήνει η φυσική αίσθηση των εσπεριδοειδών και των λουλουδιών της αρχικής δηµιουργίας του Michael Pickthall. Και εµπλούτισε το άρωµα µε πιο σύγχρονα συστατικά. Συστατικά όπως ανθισµένο νερολί και απαλό musk. Η χαρούµενη αίσθηση που χαρίζει, ταιριάζει σε εκείνους που απολαµβάνουν την αισιόδοξη και χαλαρή πλευρά της ζωής. Όπως και όλα τα αρώµατα του λονδρέζικου οίκου, πλαισιώνεται από προϊόντα περιποίησης σώµατος και χεριών.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice