Άρης Σιώκας, Creative Director της Sky Premium Life
Άρης Σιώκας
LOOK News

Sky Premium Life: Το σημερινό πρότυπο ομορφιάς είναι η υγεία

Συμπληρώματα διατροφής στη ζωή ενός ανθρώπου. Μόδα, marketing ή μια πραγματική ανάγκη;

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ο Άρης Σιώκας, Creative Director της Sky Premium Life, μιλάει στην Athens Voice για την αξία των συμπληρωμάτων διατροφής.

Sky Premium Life, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής και από τις λίγες του κλάδου που όλα τα στάδια παραγωγής πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.
Ο Άρης Σιώκας, Creative Director της Sky Premium Life, μιλάει στην Athens Voice για την αξία των συμπληρωμάτων διατροφής, το ποιος και πότε θα πρέπει να τα χρησιμοποιεί, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Συστήστε μας τη Sky Premium Life, για όσους ενδεχομένως δεν τη γνωρίζουν. Και, πείτε μας, τι είναι αυτό που τη διαφοροποιεί από άλλες εταιρείες που ασχολούνται με τον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής;
Είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από τρεις ανθρώπους, τον Γρηγόρη, τον Σωκράτη κι εμένα, και γιγαντώθηκε με στενούς φίλους και συνεργάτες. Η κοινή μας πεποίθηση, ότι το σημερινό πρότυπο ομορφιάς είναι η υγεία, σκιαγράφησε, εντέλει, το όνειρό μας και το ολοκλήρωσε πριν 3 χρόνια! Είμαστε από τις λίγες εταιρίες που όλα τα στάδια, από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή, πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, στις δικές μας εγκαταστάσεις. Δεν μιλάμε λοιπόν για ένα ακόμη εισαγόμενο προϊόν ή για σκευάσματα φασόν.

Πόσο σημαντικά είναι τα συμπληρώματα διατροφής στη ζωή ενός ανθρώπου που ακολουθεί τους σύγχρονους ρυθμούς; Είναι μόδα, marketing ή μια πραγματική ανάγκη;
Το πλέον σημαντικό είναι να τρεφόμαστε σωστά, με συνέπεια, και να ακολουθούμε μια συστηματική, σωματική άσκηση που να μας ταιριάζει. Μπορείς να τρως, σε καθημερινή βάση, 3 μερίδες λαχανικών και 2 μερίδες φρούτων; Μπορείς να αποφεύγεις το γρήγορο, ανθυγιεινό και, συχνά, επεξεργασμένο φαγητό; Μερικές φορές, όλα αυτά μας είναι δύσκολα. Εάν δεν λαμβάνεις τελικά τις απαραίτητες βιταμίνες από τη διατροφή σου, ή λόγω συνθηκών και έντονων ρυθμών ζωής, τα συμπληρώματα είναι μια απαραίτητη, καθημερινή συνήθεια υγείας.
Και όχι, σε καμία περίπτωση, η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής δεν είναι μόδα ή μία τάση περαστική. Πρόκειται για μια ανάγκη υπαρκτή, αλλά και με βάση την επιστήμη, συν τοις άλλοις.

Πώς οι καταναλωτές μπορούν να είναι βέβαιοι για την ασφάλεια αλλά και για την αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων που χρησιμοποιούν;
Επειδή μπορώ να μιλήσω μόνο για τα SPL, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, η υψηλή ποιότητα υλικών, τα πρωτόκολλα GMP (Good Manufacturing Practices), οι απαραίτητες γνωστοποιήσεις στον ΕΟΦ και η παραγωγή, βάσει φαρμακευτικών προτύπων, αποτελούν τα εχέγγυα για τον καταναλωτή μας, ότι επιλέγει ένα απόλυτα ασφαλές και ποιοτικό προϊόν.

Ποιοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να πάρουν κάποιο συμπλήρωμα διατροφής;
Όλοι μας έχουμε την ανάγκη κάποιου συμπληρώματος! Πρωτίστως, επειδή το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν, μπορούμε, για παράδειγμα, να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, με το Bodyguard. Αν αντιμετωπίζουμε κάποια συγκεκριμένο θέμα υγείας, π.χ. οστεοπενία, το Osteodome μπορεί να συμβάλει στη φυσιολογική λειτουργία των οστών και των χόνδρων και την ευλυγισία των αρθρώσεων. Το Prostatium θα υποστηρίξει την καλή υγεία του ουροποιητικού και του προστάτη αδένα στους άνδρες και θα ανακουφίσει τυχόν συμπτώματα καλοήθους υπερπλασίας του. Ακόμη και για τη βελτίωση της σεξουαλικής μας υγείας, τα συμπληρώματα King Eros & Queen Venus προσφέρουν εξειδικευμένα οφέλη. Για χαλάρωση και αποβολή του στρες από τον οργανισμό μας, υπάρχει ο μοναδικός συνδυασμός του Rhodiola - Ashwagandha, που υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και την καλή ψυχολογική διάθεση. Για κάθε πιθανή, καθημερινή ανάγκη, η Sky Premium Life έχει στη φαρέτρα της ένα στοχευμένο σκεύασμα.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
Σύντομα, θα παρουσιάσουμε τη νέα μας σειρά «Mediterranation», που είναι εμπνευσμένη από τις μεσογειακές ακτές, τους ελαιώνες και τα περιβόλια της Ελλάδας, με εκχυλίσματα βοτάνων της Μεσογείου και βιταμίνες, για ευεξία, ενέργεια κι αυτό που ονομάζουμε «wellbeing». Σκέψου να έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τα οφέλη μιας πράσινης, θρεπτικής σαλάτας σε μια κάψουλα! Δεν θα ήταν υπέροχο;

Πού μπορούμε να βρούμε τα προϊόντα της Sky Premium Life;
Αποκλειστικά στο δίκτυο φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο, στη γνωστή αλυσίδα Holland and Barrett και στο Amazon Αγγλίας. Πολύ σύντομα, οι καταναλωτές μας σε Γερμανία, Γαλλία, Αμερική και Σιγκαπούρη θα μπορούν να προμηθευτούν τα συμπληρώματά μας, μέσω της πλατφόρμας του Amazon.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice