Το pop-up κατάστημα της Zara στο Λονδίνο επικεντρώνεται στις online παραγγελίες

Το pop-up κατάστημα της Zara στο Λονδίνο επικεντρώνεται στις online παραγγελίες

Το προσωρινό κατάστημα στο Westfield Stratford εισάγει μια καινοτόμα τεχνολογία, ενώ το πρωτοποριακό flagship κατάστημα ανακαινίζεται και επεκτείνεται
  • A-
  • A+

H Zara παρουσιάζει το πρώτο κατάστημα στον κόσμο σχεδιασμένο κυρίως για την παραγγελία και τη συλλογή των online αγορών. Το κατάστημα θα είναι ανοιχτό μέχρι τον Μάιο στο εμπορικό κέντρο Westfield Stratford του Λονδίνου, ενώ το κατάστημα ναυαρχίδα της αλυσίδας στο κέντρο ανακαινίζεται και επεκτείνεται.

Το flagship κατάστημα διπλασιάζεται σε μέγεθος στα 4.500 τετραγωνικά μέτρα. Μετά το άνοιγμα του Μαΐου, θα διαθέτει μια ριζοσπαστική φιλοσοφία καταστήματος, μία νέα τεχνολογία σχεδιασμένη να μεταμορφώνει την εμπειρία του shopping των πελατών.

Ο πρόεδρος και CEO της Inditex, Pablo Isla, υπογράμμισε τη σημασία των δύο concept, αναφέροντας: «Αποτελούν ένα ακόμη ορόσημο στη στρατηγική μας για την ενσωμάτωση των καταστημάτων μας στον παγκόσμιο ιστό, ο οποίος ορίζει την ταυτότητά μας ως επιχείρηση».

Το pop-up κατάστημα καλύπτει περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα και προσφέρει μια επιλογή γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για online αγορές απευθείας στο κατάστημα, μαζί με την υπόλοιπη σειρά του brand.

Το προσωπικό του καταστήματος θα είναι σε ετοιμότητα με mobile συσκευές για να βοηθήσουν τους πελάτες, οι οποίοι θα έχουν την επιλογή να παραλάβουν τις παραγγελίες τους εντός της ίδιας ημέρας, εάν παραγγείλουν πριν τις 2 το μεσημέρι, ή την επόμενη μέρα, εάν παραγγείλουν το απόγευμα. Οι πληρωμές γίνονται επίσης ευκολότερες χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα τερματικών καρτών που λειτουργεί μέσω Bluetooth.

Το κατάστημα θα διευκολύνει επίσης τις επιστροφές και τις αλλαγές.

Μεταξύ άλλων καινοτομιών, αυτό το pop-up κατάστημα διαθέτει ένα σύστημα σύστασης προϊόντος βασισμένο σε οθόνες πληροφοριών ενσωματωμένες σε καθρέφτες. 

Μόλις οι χρήστες σαρώνουν ένα στοιχείο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID), το σύστημα μπορεί να φέρει στο σωστό μέγεθος πολλαπλές επιλογές για τον συντονισμό και τον συνδυασμό του αντικειμένου που προσπαθούν με άλλα ρούχα και αξεσουάρ.

Σύμφωνα με το οικολογικό πρόγραμμα της Inditex για τα καταστήματά της,  το κατάστημα Zara στο Stratford θα είναι επίσης εξοπλισμένο με έξυπνα συστήματα για τη μείωση των εκπομπών και την εξοικονόμηση ενέργειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναστασία Μαρινάκου
ΟΑΚΑ και Garmin Greece διοργανώνουν το 1ο Hybrid Race στην Ελλάδα
Back to top