Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ από τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου

Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ από τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου

Σε μια εκδήλωση με πρωταγωνιστή τον ειδικό στο ντεμακιγιάζ, DEMAK’ UP EXPERT
  • A-
  • A+

Το DEMAK’ UP EXPERT σε συνεργασία με τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε σε κλειστό event όλα τα μυστικά του ντεμακιγιάζ στον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας για τη διατήρηση της λάμψης της.

Τα fashion κορίτσια κατά τη διάρκεια του event
Ρούλα σταματοπούλου με τα fashion guest κορίτσια
Τόνια Κούμπα, Κατερίνα Παπαγεωργιάδη, Ρούλα Σταματοπούλου, Έστερ Μαστρόγιαννη, Σεβαστή Κατσαμπούρη, Μάρω Στοΐλη

Για το DEMAK’ UP EXPERT μίλησε στις καλεσμένες δημοσιογράφους η Σεβαστή Κατσαμπούρη, Brand Manager της DEMAK’ UP, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και τις καινοτομίες της σειράς προϊόντων με διεθνή παρουσία.

Η brand manager Σεβαστή Κατσαμπούρη με τη Ρούλα Σταματοπούλου

Πιο συγκεκριμένα,  η ολοκληρωμένη πρόταση ντεμακιγιάζ DEMAK' UP EXPERT με την πατέντα της τρισδιάστατης κυψελωτής υφής από 100% ίνες βαμβακιού - φυσικές και βιοδιασπώμενες, διατίθεται σε οβάλ και στρογγυλούς δίσκους και σε υγρά μαντιλάκια με τη φόρμουλα από έλαια βαμβακιού για τον καθαρισμό ακόμα και του αδιάβροχου μακιγιάζ.

Ρούλα Σταματοπούλου, Μάρω Στοΐλη
Βασιλική Καρατζογιάννη, Ρούλα Σταματοπούλου
Ρούλα Σταματοπούλου, Έστερ Μαστρόγιαννη

Έχοντας σύμμαχό της τα DEMAK’ UP EXPERT, η Ρούλα Σταματοπούλου παρουσίασε τα μυστικά του σωστού καθαρισμού και μίλησε για τα λάθη που γίνονται καθημερινά στην περιποίηση του προσώπου. Όπως την παράλειψη του ντεμακιγιάζ σε καθημερινή βάση και  σε βάθος, που όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους της ατμόσφαιρας που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
Επίσης υπογράμμισε τη σημασία του καθαρισμού του προσώπου πρωί και βράδυ, ακόμα κι όταν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ.

Επειδή όμως όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα Hot Red Lips, η Ρούλα Σταματοπούλου αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά για την απόλυτη επιτυχία του all time classic γιορτινού κόκκινου κραγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναστασία Μαρινάκου
ΟΑΚΑ και Garmin Greece διοργανώνουν το 1ο Hybrid Race στην Ελλάδα
Back to top