Το πιο ξέφρενο παιδικό πάρτι από Disney x Toms

Το πιο ξέφρενο παιδικό πάρτι από Disney x Toms

Ένα πάρτι γεμάτο αστερόσκονη και ζωγραφιές. Γιατί όλα τα κορίτσια του κόσμου είναι πριγκίπισσες.
  • A-
  • A+

Η πιο eye candy συλλογή που κυκλοφόρησε ποτέ θα σας κάνει να θέλετε να γίνετε ξανά παιδί, αλλά και να προσφέρετε ακόμα πιο πολύ σε αυτούς που έχουν ανάγκη.
Ήρθε η νέα limited συλλογή DISNEY PRINCESS x TOMS από κλασικές DISNEY πριγκίπισσες, που θα παρουσιαστεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο Toms Flagship Store Athens. 

Η TOMS ανακαλύπτει στο παλιό αρχείο της Walt Disney μια σειρά από κλασικά σκίτσα των χαρακτήρων της Disney, από τη δεκαετία του '30. Τα αυθεντικά σχέδια στα οποία βασίστηκαν οι πιο κλασικές αγαπημένες μας ταινίες της Disney.

Η συνέχεια είναι απλή: Η Σταχτοπούτα, η Ωραία Κοιμωμένη και η Χιονάτη μαζί και η παρέα τους, μεταμορφώνονται στην limited συλλογή για γυναίκες και παιδιά της DISNEY X TOMS για Φθινόπωρο 2018.

Η Χιονάτη μαζί με τους φίλους της, Gus και Jaq, η Ωραία Κοιμωμένη με τη μαγική της νονά και η Χιονάτη με όλη την παρέα των επτά νάνων, γίνονται κλασικές Alpargata εσπαντρίγιες αλλά και slip-on Avalons. Οι κλασικοί χαρακτήρες που τόσο αγαπήσατε κυκλοφορούν σε μια limited edition συλλογή που εύχεται τα κορίτσια του σήμερα να κυνηγήσουν και αυτά τα όνειρά τους και να γράψουν την δική τους ιστορία.

Κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα και στα TOMS flagship stores και online στο toms.gr.Όπως πάντα, με κάθε αγορά Disney x TOMS ή TOMS προσφέρει σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη.
One for One®

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα διατηρήσεις λαμπερό το χρώμα των μαλλιών σου στις διακοπές
Back to top