Η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο του #mycalvins

Mία καμπάνια που εμβαθύνει περισσότερο στον κόσμο του brand και τις φιλοσοφίες του

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο στο κίνημα #mycalvins: The Language of Calvin Klein

Φέτος το χειμώνα, η Calvin Klein παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο στο κίνημα #mycalvins: The Language of Calvin Klein, μία καμπάνια που εμβαθύνει περισσότερο στον κόσμο του brand και τις φιλοσοφίες του, οι οποίες ενθαρρύνουν το self-expression μέσω του style σας.

Συγκεκριμένα, οι φωτογράφοι Renell Medrano και Hong Jang Hyun ένωσαν τις δυνάμεις τους με το σκηνοθετικό δίδυμο Rubberband προκειμένου να απαθανατίσουν ένα διεθνές cast καλλιτεχνών και δημιουργών, αποτυπώνοντας την ξεχωριστή γλώσσα έκφρασης του καθενός σε ρεαλιστικά σενάρια: στην απαγγελία σεναρίων και ποίησης, στην ονειροπόληση, στη συγγραφή αλλά και όταν μιλάνε στον εαυτό τους δυνατά, όταν κάνουν μία παύση για να σκεφτούν, όταν φωνάζουν σε αγνώστους.

Kaia Gerber, μοντέλο, ηθοποιός, book club hostess
The Language of Calvin Klein

Το Cast:
Damson Idris, ηθοποιός
Deb Never, τραγουδίστρια και μουσικοσυνθέτρια
Dominic Fike, τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός
JENNIE, καλλιτέχνιδα, performer
Francesca Scorsese, ηθοποιός, φοιτήτρια filmmaking
Kaia Gerber, μοντέλο, ηθοποιός, book club hostess
Moses Sumney, συγγραφέας, τραγουδιστής

Πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι φυσικά και οι νέες Fall/Winter 2021 συλλογές Calvin Klein Jeans και Calvin Klein Underwear, που περιστρέφονται γύρω από τα modern essentials με ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και τη μινιμαλιστική προσέγγιση. Στα Calvin Klein Underwear και συγκεκριμένα στη σειρά Modern Cotton βρίσκει κανείς απαλά βαμβακερά κομμάτια με το αυθεντικό Calvin Klein logo, ενώ η Modern Structure περιλαμβάνει αυστηρές σιλουέτες από βιώσιμα υλικά. Στα Calvin Klein Jeans, τα t-shirts και τα hoodies τιμούν το εμβληματικό monogram της μάρκας, ενώ από τη συλλογή δεν λείπουν και τα cropped denim jackets σε πιο χαλαρές εφαρμογές αλλά και τα Straight Jeans των 90s που επιστρέφουν δυναμικά.

Βρείτε τη νέα συλλογή Calvin Klein στην Αθήνα στο Golden Hall και The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Calvin Klein - #mycalvins

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice