Τα προϊόντα ομορφιάς που βραβεύτηκαν στα Prix De Beaute 2021

Δείτε ποια προϊόντα ξεχώρισαν στην ετήσια εκδήλωση απονομής.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Βραβεύτηκαν τα καλύτερα προϊόντα στις κατηγορίες περιποίηση μαλλιών, γυναικείο άρωμα και περιποίηση προσώπου.

Τα βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté γιόρτασαν 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας τα καλύτερα προϊόντα που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21. Η κριτική επιτροπή πρότεινε, οι αναγνώστες ψήφισαν και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τους φετινούς νικητές για τις κατηγορίες Νικητές Prix de Beauté 2021, Περιποίηση Μαλλιών Επιλεκτικής Διακίνησης, Γυναικείο άρωμα Επιλεκτικής Διακίνησης,  Δερμοκαλλυντικά, Περιποίηση  Προσώπου.

Νικητές Prix de Beauté 2021: Περιποίηση μαλλιών

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Χρυσό Βραβείο Σειρά Genesis,  Kerastase

Σειρά περιποίσης μαλλιών Kerastase

Πρόταση για τα αδύναμα µε τάση τριχόπτωσης μαλλιά. Προηγμένο πρωτόκολλο για το κομμωτήριο και το σπίτι, προϊόν συνεργασίας δερματολόγων, διατροφολόγων και κομμωτών µε διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης που στοχεύει και στα δύο αίτιά της: αδύναμες ρίζες και σπάσιμο της τρίχας. Σειρά εμπλουτισμένη µε συστατικά, όπως φυσικά κύτταρα εντελβάις, ρίζα τζίντζερ και aminexil 1.5%. Περιλαμβάνει ενδυναμωτικό σαμπουάν για λεπτά/λιπαρά και χονδρά/ξηρά μαλλιά, μαλακτικό, μάσκα, θερμοπροστατευτικό σπρέι, ορό και θεραπεία µε αμπούλες για τις περιόδους έντονης τριχόπτωσης. Ευχάριστη εμπειρία περιποίησης μαλλιών, που προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας. Με αναζωογονητικό άρωμα από περγαμόντο, βασιλικό και βετιβέρ.

Αργυρό Βραβείο Σειρά Botanical Repair, Aveda

Σειρά περιποίσης μαλλιών Aveda

Vegan σειρά περιποίησης μαλλιών µε 94% φυσικά συστατικά. Βασίζεται στο σύστημα «επανόρθωσης της τρίχας και στα τρία στρώματα» µε τη δράση των φυτών sacha inchi, αβοκάντο και πράσινο τσάι. Περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκες και leave-in θεραπεία, που ενδυναμώνουν και επανορθώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά εκ των έσω. Cruelty-free προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, δεν περιέχουν σιλικόνη/θειικά άλατα, παρασκευάζονται µέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Μπουκάλια από 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Ανάλαφρο άρωμα από πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια ylang ylang, τριαντάφυλλου και μαντζουράνας.

Χάλκινο Βραβείο Color Refresh Masks, Wella Professionals

Σειρά περιποίσης μαλλιών Wella

Έντεκα µάσκες περιποίησης µε χρώµα που επεκτείνουν το αποτέλεσµα της επαγγελµατικής υπηρεσίας χρώµατος στο σπίτι. Σύνθεση µε ειδικά επιλεγµένες χρωστικές και έλαια βοτάνων για αίσθηση απαλότητας, ενυδάτωσης και µείωση σπασίµατος. Δύο ξεχωριστές συλλογές: επτά φυσικές αποχρώσεις µε έλαιο αβοκάντο και πυρηνέλαιο βερίκοκου για φρεσκάρισµα και ενίσχυση φυσικών χρωµάτων, από ξανθά έως κόκκινα, και τέσσερις τολµηρές αποχρώσεις µε έλαιο argan για ζωηρά statement αποτελέσµατα. Σύνθεση χωρίς σιλικόνη και ζωικής προέλευσης συστατικά, σχεδιασµένη για εβδοµαδιαία χρήση, µε ορατά αποτελέσµατα σε δέκα λεπτά.

Νικητές Prix de Beauté 2021: Γυναικείο άρωμα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ

Χρυσό Βραβείο On the Beach, Louis Vuitton

Γυναικείο άρωμα Louis Vuitton

Πέµπτο άρωµα της λαµπερής συλλογής Parfums de Cologne! Η τελευταία αρωµατική δηµιουργία του Jacques Cavallier Belletrud συνδυάζει το αγαπηµένο του yuzu, ένα σπάνιο εσπεριδοειδές από την Ιαπωνία, µε το χαλαρωτικό neroli και τα αρωµατικά βότανα. Όπως το θυµάρι, το δενδρολίβανο και το ροζ πιπέρι. Το άρωµα αποτυπώνει το υπέροχο συναίσθηµα που νιώθει κανείς περνώντας την ηµέρα του σε µια ηλιόλουστη παραλία κάτω από τον ήλιο. Ο οίκος συνεχίζει τον διάλογο µε τον καλλιτέχνη Alex Israel, ο οποίος φιλοτεχνεί το µπουκάλι µε ιριδίζοντα χρώµατα εµπνευσµένα από τον ωκεανό και τον ήλιο κατά τις διαφορετικές ώρες της ηµέρας.

Αργυρό βραβείο I want Choo by Jimmy Choo

Γυναικείο 'Αρωμα Jimmy Choo

Ωδή στο παιχνιδιάρικο πνεύµα και στη λαµπερή αυτοπεποίθηση που διακρίνει τη γυναίκα Jimmy Choo. Δυναµικό, ανατολίτικο, λουλουδένιο άρωµα που εκρήγνυται µε χαρά και χιούµορ και τελειώνει µε µια σαγηνευτική γοητεία. Το άρωµα ανοίγει µε µια σπινθηροβόλα, εσπεριδοειδή νότα από χυµό µανταρινιού που έρχεται σε αντίθεση µε το απαλό, βελούδινο ροδάκινο. Στην καρδιά του, οι νότες του συναρπαστικού κόκκινου κρίνου αναµιγνύονται µε τον αισθησιασµό του γιασεµιού sambac. Και αποκαλύπτουν µια τολµηρή γοητεία. Οι νότες βάσης της βανίλιας και της βενζόης εγκλωβίζουν το γυναικείο άρωμα, αφήνοντας µια έντονη ευωδιαστή αύρα.

Χάλκινο βραβείο Ginza, Shiseido

Γυναικείο άρωμα Ginza, Shiseido

Η κοµψότητα των λουλουδιών συναντάει τη δύναµη των ιερών ξύλων. Το άρωµα κάνει διακριτική αναφορά στο αρχέγονο τελετουργικό kodo. Σύµφωνα µε την παράδοση, οι συµµετέχοντες στην τελετή «άκουγαν» τις µυρωδιές των ξύλων για να εξαγνίσουν το σώµα και το πνεύµα τους. Στην καρδιά του µπουκέτου συνυπάρχουν το γιασεµί, η µανόλια, η φρέζια και η ιαπωνική ορχιδέα. Ο φλοράλ αισθησιασµός αποκτά ένταση χάρη στο ιερό ιαπωνικό κυπαρίσσι και το σανδαλόξυλο. Το άρωµα προσκαλεί τις γυναίκες να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους. Και να αποδεχτούν τη δυαδικότητά τους, καλλιεργώντας την ευαισθησία και την αυτοπεποίθησή τους.

Νικητές Prix de Beauté 2021: Δερμοκαλλυντικά, Περιποίηση  Προσώπου

Χρυσό Βραβείο Mineral 89 Probiotic Fractions, Vichy

Περιποίηση προσώπου Vichy

Booster ανάπλασης και επανόρθωσης µε κλάσµατα προβιοτικών. Βελτιώνει τη λειτουργία του επιδερµιδικού φραγµού, ενισχύει τη φυσική άµυνα της επιδερµίδας, επανορθώνει την υγιή όψη της και προσφέρει κλινικά αποδεδειγµένη αποτελεσµατικότητα στο καταπονηµένο δέρµα. Σύνθεση µε ιαµατικό ηφαιστειακό νερό Vichy, πλούσιο σε δεκαπέντε µεταλλικά στοιχεία, 5% κλάσµατα προβιοτικών και 4% νιασιναµίδη, γνωστή για την καταπραϋντική της δράση. Δεν περιέχει άρωµα και αλκοόλ. Έχοντας αξιολογηθεί από δερµατολόγους, η πανίσχυρη σύνθεση προσφέρει άµεση και µακράς διάρκειας δράση. Επιπλέον, είναι δοκιµασµένη υπό δερµατολογικό έλεγχο από ανεξάρτητους οργανισµούς σε 100% ευαίσθητα δέρµατα διαφορετικών φωτοτύπων.

Αργυρό βραβείο Σειρά Diamond Velvet, Frezyderm

Κρέμα προσώπου Frezyderm

Premium σειρά ιδανική για το ταλαιπωρηµένο και ώριµο δέρµα, µε τρεις καινοτοµίες για την επανόρθωση των σηµαδιών γήρανσης. Η Diamond Velvet Technology προσφέρει βελούδινη υφή, after-feel ενυδάτωσης, µείωση ρυτίδων και εφέ πορσελάνινης λάµψης. Εµπνευσµένη από την επιστήµη της επιγενετικής, η δεύτερη καινοτοµία προστατεύει από το οξειδωτικό στρες, ενισχύει την άµυνα του δέρµατος, αναζωογονεί. Τρίτη καινοτοµία, η προηγµένη τεχνολογία µε κρυστάλλους boron nitride που δηµιουργούν εφέ γεµίσµατος ρυτίδων και οµοιόµορφου ανάγλυφου για φυσική αναδόµηση χωρίς βελόνες. Η σειρά αποτελείται από κρέµα ισχυρής ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης και κρέµα ενισχυµένης αντιγηραντικής δράσης για σύσφιγξη και µείωση ρυτίδων.

Χάλκινο βραβείο Σειρά Bee Radiant, Apivita

Κρέμα προσώπου Apivita

Ολοκληρωµένη σειρά περιποίησης µε λευκή παιώνια και πατενταρισµένο εκχύλισµα πρόπολης που προλαµβάνει και καθυστερεί τα σηµάδια γήρανσης. Προστατεύει από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενισχύει την άµυνα των κυττάρων και αποτοξινώνει την επιδερµίδα. Αποτελείται από κρέµα-gel ελαφριάς υφής, βελούδινη κρέµα πλούσιας υφής, κρέµα µατιών, ορό ενεργοποίησης λάµψης, gel-balm νύχτας. Συνολικά, χαρίζει ένα καλά ενυδατωµένο και ελαστικό πρόσωπο, µε πιο λαµπερή και ξεκούραστη όψη. Όλες οι συνθέσεις είναι υψηλής φυσικότητας και είναι ασφαλείς για το περιβάλλον και τις µέλισσες. Δεν περιέχουν parabens, σιλικόνη, mineral oil, PCM. Διαθέτουν ανακυκλώσιµα και ανακυκλωµένα υλικά συσκευασίας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice