Η Jada Pinkett Smith
Η Jada Pinkett Smith © EPA
Celebrities

Jada Pinkett Smith: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

«Αυτή είναι μία εποχή επούλωσης»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Jada Pinkett Smith προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά το επεισόδιο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον την βραδιά των Όσκαρ.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά το χαστούκι που έδωσε ο σύζυγός της, Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ, πραγματοποίησε η Jada Pinkett Smith.

«Αυτή είναι μία εποχή επούλωσης. Και είμαι εδώ γι' αυτό», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram την Τρίτη η Jada Pinkett Smith.

 

 

 

 

Will Smith Slaps Chris Rock in the Face Onstage at Oscars

 

Oscars 2022: Ο Will Smith ζητά δημόσια συγγνώμη στον Chris Rock

 

Will Smith σχεδόν 24 ώρες μετά το επεισόδιο στα Oscars 2022, ζήτησε συγγνώμη στον Chris Rock για το χαστούκι που του έδωσε μετά από σχόλιο που έκανε ο κωμικός για τη σύζυγο του Smith, Jada Pinkett Smith.

Με μία ανάρτησή του στο Instagram, ο Will Smith χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και δήλωσε ότι «ξεπέρασα τα όρια μου και έκανα λάθος» και πρόσθεσε: «Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης». 

Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock προκάλεσε βροχή αντιδράσεων, καθώς αμαύρωσε τη μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου και την τελετή απονομής των Oscars 2022. Το επεισόδιο καταγράφηκε λίγη μόλις ώρα πριν ο Smith λάβει το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Α' Ανδρικός Ρόλος για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard». 

Will Smith: Η ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια συγγνώμη στον Chris Rock

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Jeda ήταν υπερβολικό να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

» Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε εσένα, Chris. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

» Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής απονομής, όλους τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν απ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου από την ταινία King Richard. Μετανιώνω βαθύτατα που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Will Smith. 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice