Είσαι ελεύθερος; Τόσο το καλύτερο!

Είσαι ελεύθερος; Τόσο το καλύτερο!

Οι singles αυξάνονται, το ίδιο και οι επιλογές τους
  • A-
  • A+

Σε μια εποχή που η ζωή μας αλλάζει με δραστικούς ρυθμούς, αναμενόμενο είναι να συμβαίνει το ίδιο και στον τρόπο που γίνονται οι κοινωνικές σχέσεις και γνωριμίες, ειδικά των singles. Μετά την Ευρώπη και την Αμερική, εξοικειώθηκε και η Ελλάδα με το online dating. Και τώρα, ήρθε η στιγμή να γνωρίσει έναν ακόμη νέο τρόπο: τις κοινωνικές εδηλώσεις για singles.

Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Αγγλία, το «When the music stops» δραστηριοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα. Στόχος του; Να διοργανώνει «events for singles», ανοικτές καθημερινές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν μόνο ελεύθεροι.

«Έχοντας διοργανώσει πάνω από 80 επιτυχημένα events στην Αθήνα, συνεχίζουμε με μεγάλο κέφι να βοηθούμε τους singles να κάνουν κοινωνικές γνωριμίες, προσφέροντάς τους ποιοτικές, ανοικτές εκδηλώσεις, όπου χωρίς πίεση, μπορούν να γνωριστούν με άλλους singles. Παρατηρούμε, πάντα με ενδιαφέρον, ότι οι singles έχουν αντίστοιχη συμπεριφορά με τους Άγγλους singles, είναι άνθρωποι που ζουν μεν μόνοι, αλλά δε θέλουν να είναι μόνοι», μας λέει η Ελπίδα Μηνάδακη, Marketing & PR Director του WhenTheMusicStops.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι έχουμε ποιοτικούς singles στις εκδηλώσεις μας, οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν άλλους singles, αλλά συνάπτουν και ισχυρές φιλίες, κάτι που αποδεικνύει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ποιοτικά events, που πάνω απ’όλα δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες. Τηρώντας τις Αγγλικές προδιαγραφές μας, διευκολύνουμε τις κοινωνικές σχέσεις, δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων μας», συνεχίζει η κα Μηναδάκη.

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι συνεχίζουν να εκπλήσσονται ευχάριστα από την ποικιλία και την ποιότητα των εκδηλώσεων που οργανώνονται, ενώ δεν λείπουν και οι μονοήμερες εκδρομές, που διαμορφώνουν όμορφες παρέες. Μια από τις κοπέλες που συμμετείχε είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή, ήμουν διστακτική, αλλά με το που έφθασα στο event, σε ένα γνωστό μαγαζί της Αθήνας, ένιωσα αμέσως οικειότητα με το περιβάλλον, αλλά και με τους υπόλοιπους singles και με τους οικοδεσπότες του event που φροντίζουν να σε συστήσουν σε όλους και να αισθανθείς ότι είσαι κομμάτι της παρέας. Περνάω τόσο ευχάριστα στις εκδηλώσεις αυτές.»

Στο When the Music Stops βρίσκουμε και την υπηρεσία Matchmaking, μια εξατομικευμένη συμβουλευτική για singles που θέλουν πιο στοχευμένες γνωριμίες –ακόμα και με άγγλους singles.

Το WhenThemusicStops έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες singles στην Αθήνα, ενώ αναμένονται σύντομα να διοργανωθούν events σε συνεργασία με το WhenTheMusicStops Κύπρου και Μ.Βρετανίας, ώστε να ενώσουν τους singles από όλο τον κόσμο. Άλλωστε, το slogan της εταιρίας είναι: «Together, We make it Happen»! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέφτείτε την επίσημη σελίδα του «When The Music Stops».

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για Singles, περιλαμβάνει:

* Event 19 Ιουνίου 2015: Club Da Vinci, Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, 10.00μ.μ. Party Time

* Event 21 Ιουνίου 2015: Balux Café, Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, 12.30π.μ. (μεσημέρι) για καφέ + μπάνιο

* Event 26 Ιουνίου 2015: Bar Banana Moon, Μεγ. Αλεξάνδρου 139, Αθήνα, 10.00μ.μ. Party Time

* Event 28 Ιουνίου 2015, Balux Café, Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, 12.30π.μ. (μεσημέρι) για καφέ +μπάνιο

* Event 3 Ιουλίου, Bar Novantatre, Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 70, Νέα Σμύρνη, 10.00μ.μ. Party Time

* Event 5 Ιουλίου, Club Da Vinci, Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, 12.30π.μ. (μεσημέρι) pool party + coffee

* Event 10 Ιουλίου, Banana Moon, Μεγ. Αλεξάνδρου 139, Αθήνα, 10.00μ.μ. Party Time

* Event 17 Ιουλίου, Club Da Vinci, Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή, 10.00μ.μ. Party Time

* Singles Cruise 19 Ιουλίου - Μονοήμερη Κρουαζιέρα Πόρο - Ύδρα - Αίγινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία τους
Πώς αντιμετωπίζουμε τα παιδιά στην προ-εφηβεία τους. (Με κλάμα.)
Back to top