Αϊ ❤ Γκρικ στάιλ: Οι τουρίστες της Αθήνας βαθµολογούν το στιλ µας

Αϊ ❤ Γκρικ στάιλ: Οι τουρίστες της Αθήνας βαθµολογούν το στιλ µας

  • A-
  • A+

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς βλέπουν το στιλ µας οι ξένοι τουρίστες; Πώς τους φαίνεται ο τρόπος που ντυνόµαστε; Αν τους αρέσουν οι βερµούδες, τα κοντοµάνικα και τα γυαλιά ηλίου µας; Ή µήπως νόµιζαν ότι θα µας έβρισκαν να φοράµε ακόµα χιτώνες, σανδάλια και δερµάτινα εσώρουχα σαν τους 300 του Λεωνίδα;

Το LOOK βγήκε για κυνήγι τουριστών και τους ρώτησε σε άπταιστα αγγλικά: «Το ελληνικό στιλ ζει;».

Τι νοµίζετε ότι µας απάντησαν;

DAISY

«Οι γυναίκες δεν είναι όλες πολύ στιλάτες, αλλά τα ψηλά παπούτσια, τα τιραντάκια και το προσεγµένο βάψιµο πρωί βράδυ είναι δεδοµένο. Tα πάντα κυκλοφορούν».


n

ROBER, PHIL, JOSH

«To στιλ σας είναι πρακτικό και δεν διαφέρει κατά πολύ από το δικό µας. Επίσης, είναι πιο δυτικοποιηµένο απ’ ό,τι περιµέναµε. Πού είναι οι χιτώνες και τα µαντίλια σας;»


n

DAN & CLEO

«Είστε fashionwise σε γενικές γραµµές, παίζουν πολύ τα δερµάτινα σανδάλια-gladiators, που µόλις αγοράσαµε κι εµείς. Εσύ φοράς ό,τι καλύτερο έχουµε δει µέχρι στιγµής».


n

JASON &MEGAN

«Με το που φτάσαµε µε το µετρό στο Σύνταγµα, καταλάβαµε ότι έχετε ιδιαίτερο στιλ. Άλλοι φοράτε κουκούλες, άλλοι στολές αστυνοµικών και όλοι λευκό make up και αντηλιακό». (Κάνοντας χιούµορ για τη χρήση του Maalox)


n

GEMMA, HANNA, TOM

«∆εν µας έκανε κάτι ιδιαίτερη εντύπωση, πέρα από το ότι φοράτε τζιν µε αυτή τη ζέστη. Πώς αντέχετε; Επίσης, θα ήθελα µια κοπέλα να µου δανείσει τα ψηλοτάκουνά της για απόψε».


n

CAROL & JAMES

«∆εν διαφέρει πολύ από το στιλ που έχουµε κι εµείς, αν και προτιµάτε πιο έντονα χρώµατα και δείχνετε πολύ περισσότερο δέρµα απ’ ό,τι εµείς είναι η αλήθεια».

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η high energy γυμναστική της Νία Ντένις
Η high energy γυμναστική της Νία Ντένις
Back to top