Πού αλλού να βάλω την οδοντόκρεμα;

Πού αλλού να βάλω την οδοντόκρεμα;

Είναι πολλές οι χρήσεις της
  • A-
  • A+

Παίρνουμε από το σούπερ μάρκετ μια φτηνή κλασική λευκή (χωρίς γεύση) οδοντόκρεμα. Την βάζουμε στο ντουλάπι του μπάνιου με τα καλλυντικά και έχουμε να λέμε.

Νύχια

Κιτρινισμένα; Tα βάφεις συχνά; Μπορώ να το φανταστώ. Καπνίζεις; Όοοχι ακριβώς (ασχολίαστο).

Ταμπονάρεις λίγη επάνω στα νύχια. Αφήνεις 2 έως τρία λεπτά. Τρίβεις με μιά οδοντόβουρτσα (παλιά). Ξεπλένεις και απολαμβάνεις τη διαφορά. Να θυμάσαι ότι λειτουργεί στα νύχια όπως στα δόντια.


Χέρια

Μαγειρεύεις; Kαι πολύ ωραία μάλιστα. Ειδικά στην ψαρόσουπα, σεφ. Άσε δε τα κεφτεδάκια. Η μυρωδιά που μένει στα χέρια καλό είναι να περιοριστεί στην κουζίνα. Μιά μικρή ποσότητα αρκεί.

Extra sosara: Άμα κάψεις το χεράκια σου ή το δαχτυλάκι σου (μου συμβαίνει συχνά) στο φούρνο ενώ προσπαθείς να βγάλεις το κέικ απαιτείται ακαριαία εφαρμογή της. Την έχω γλυτώσει και τουλάχιστον τρεις φορές μέχρι σήμερα.


Σπυράκι

Ακόμα; Συμβαίνει καμιά φορά και στις καλύτερες. Προσοχή δεν μιλάμε για ακμή ή άλλου είδους δερματολογικά θέματα. Μιλάμε για ένα μικρό ενοχλητικό σπυράκι. Να το ξεκαθαρίσουμε. Στο θέμα μας τώρα. Μικρή ποσότητα, ίσα ίσα να το καλύψει, πριν κοιμηθείτε. Πλένω με μπόλικο δροσερό νερό το πρωί όπως κάνω κάθε πρωί άλλοστε και συνεχίζω την καθημερινή ρουτίνα μου, ενυδατική κρέμα κ.λπ.

Ωραία τα είπαμε.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι διάσημοι στην καραντίνα
Τι συμβαίνει στις καραντίνες των Ελλήνων διάσημων;
Back to top