Δεν είναι όλοι οι άντρες μαλάκες, είναι ΣΧΕΔΟΝ όλοι

Δεν είναι όλοι οι άντρες μαλάκες, είναι ΣΧΕΔΟΝ όλοι

Και αυτό το σχεδόν, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά φίλη μου
  • A-
  • A+

Πόσες φορές απογοητεύτηκες, πόσες πληγώθηκες, πόσες φορές είπες στις φίλες σου νομίζω τον ερωτεύομαι και πιστεύω αυτός δεν θα μας βγει μαλάκας αλλά λίγες εβδομάδες μετά διαψεύστηκες;

Κυκλοφορούν διάφοροι τύποι από αυτό το είδος που συνεχώς πολλαπλασιάζεται. Είναι ο κλασικός μαλάκας, που το δείχνει ευθύς εξαρχής μα εσύ γι’αυτό ακριβώς τον θες και τρως τα μούτρα σου. Είναι ο κρυφό-μαλάκας που στην αρχή δείχνει από καλός ως τέλειος μέχρι που τσουπ αρχίζει και κάνει τα δικά του. Είναι ο ψεύτης, ο γυναικάς, αυτός που έχει παράλληλη «σχέση» και σε έχει για καβάτζα, ο πότης που χάνει τον έλεγχο, ο φλώρος που βαριέσαι αφόρητα, ο εξυπνάκιας που θες να χτυπήσεις, ο ψωνισμένος που ετοιμάζεται περισσότερη ώρα από εσένα για να βγει, ο μετροσέξουαλ που αναρωτιέσαι για το αν είναι ετερόφυλος ή όχι και θα μπορούσα να συνεχίσω να γράφω για τα είδη μαλάκα με κατηγορίες, υποκατηγορίες και να μην τελειώνω.

image

Είναι όμως και κάποιοι, όχι πολλοί, αλλά κάμποσοι εκεί έξω που αξίζουν κάθε όνειρό σου, κάθε σου χαμόγελο και κάθε κόπο να προσπαθείς. Αυτοί που αποτελούν το «σχεδόν» της ιστορίας και μπορεί για την προηγούμενη να ήταν οι αρχί-μαλάκες αλλά για σένα να είναι... ο καλός, αυτός που στον δικό σας κώδικα σε κάνει να περνάς τέλεια και να υπάρχουν ελαττώματα και τσακωμοί αλλά να βλέπεις ότι μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Ντύσου, ετοιμάσου βγες έξω και σκέψου πως το «σχεδόν» σου υπάρχει.

Χαβ φέιθ ιν όδερ γουόρντς 

image

image

image

image

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια μαμά ξεσπαθώνει για τις εξωφρενικές απαιτήσεις της κοινωνίας
Back to top