Ο εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός απέκτησε το δικό του Sport Loft

Ο εξειδικευμένος αθλητικός εξοπλισμός απέκτησε το δικό του Sport Loft

Ένα νέο multi-brandκατάστημα έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα!
  • A-
  • A+

Τρέξιμο. Μπάσκετ. Ποδόσφαιρο. Training. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και όσοι αθλούνται γνωρίζουν καλά ότι τα πάντα ξεκινούν από τον σωστό εξοπλισμό. Και τώρα πια, γνωρίζουν και που θα βρουν τα πιο εξειδικευμένα και τεχνικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Το Sport Loft στην Κηφισιά είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό σημείο εκκίνησης!

Η εξειδικευμένη ομάδα του Sport Loft κατάφερε να συγκεντρώσει σε 700 τ.μ. που εκτείνονται σε 3 ορόφους τις καλύτερες επιλογές από τις πιο γνωστές μάρκες παγκοσμίως. Μέσα στο νέο κατάστημα υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα αφιερωμένα στο τρέξιμο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το training, ενώ έχει εξασφαλιστεί για τους επισκέπτες ένα tech-infused περιβάλλον, αποδεικνύοντας πως η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό του αθλητισμού.

Στο running lab οι φανατικοί του τρεξίματος, με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού του Sport Loft μπορούν να απολαύσουν την υπηρεσία Foot Pronation Analysis. Συγκεκριμένα, μπορούν να ανέβουν σε ένα διάδρομο Technogym για ένα quick run με τα παπούτσια που σκέφτονται να αγοράσουν και να επιτρέψουν στους ειδικούς αισθητήρες να καταγράψουν την φυσική κίνηση του ποδιού. Αυτή η καταγραφή σε συνδυασμό με τον ειδικό πελματογράφο που διαθέτει το κατάστημα μπορούν να βοηθήσουν τους Sport Loft experts να υποδείξουν το πλέον κατάλληλο παπούτσι για τον κάθε δρομέα ξεχωριστά.

Μια ακόμα καινοτομία που διαθέτει στο Sport Loft είναι ο Interactive Shoe Expert. Διαδραστικές οθόνες σε όλο το κατάστημα «διαβάζουν» το κάθε παπούτσι και προβάλουν τις τεχνικές προδιαγραφές σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες απογειώνοντας την εμπειρία shopping.

To Sport Loft εντυπωσιάζει με την άνετη διαρρύθμιση του χώρου, με το άπλετο φως που επιτρέπει την ανάδειξη των προϊόντων και με τα σχεδιαστικά στοιχεία που αντλούν έμπνευση από την ευρύτερη κουλτούρα του αθλητισμού. Οι top επιλογές από μάρκες, όπως NIKE, Jordan, adidas, asics, UnderArmour, NewBalance, Puma, Mizuno, Saucony μεταξύ άλλων, είναι σίγουρο ότι θα σας δώσουν ένα ακόμα κίνητρο για να κάνετε αυτό που πραγματικά αγαπάτε, με τον καλύτερο και πιο σύγχρονοτρόπο.

SportLoft: Λ.Κηφισίας 263Α-Τηλ.:216 9001100. Το SPORTLOFT στην Κηφισιά είναι το 2ο κατά σειρά sportsconceptstore του Ομίλου FFGroup με το 1ο να έχει ανοίξει επίσημα τις πόρτες του πριν από λίγες μέρες στο Βουκουρέστι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

10 παιδιά διασήμων που είναι φτυστά οι γονείς του
10 παιδιά διασήμων που είναι φτυστά οι γονείς τους
Back to top