Το νέο άρωμα της Chanel έχει θηλυκή αύρα

Το νέο άρωμα της Chanel έχει θηλυκή αύρα

Η παρουσίαση ήταν το αποκορύφωμα ενός εξαιρετικού χρόνου αφιερωμένου στην ιδρύτρια του Οίκου 
  • A-
  • A+

Η Chanel παρουσίασε το νέο της άρωμα Gabrielle Chanel σε μια ιδιωτική δεξίωση στο Palais de Tokyo στο Παρίσι. Η παρουσίαση ήταν το αποκορύφωμα ενός εξαιρετικού χρόνου αφιερωμένου στην ιδρύτρια του Οίκου, η οποία, μετά την τσάντα Gabrielle, τώρα τιμάται και με ένα λαμπερό, εντυπωσιακό άρωμα. Το άρωμα δημιούργησε ο Olivier Polge σε συνεργασία με το Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory.

Η παρουσίαση στήθηκε έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα της Gabrielle Chanel: διαλέγεις τον προορισμό σου, ακολουθείς το δικό σου μονοπάτι και μένεις ειλικρινής στον εαυτό σου. Οι τοίχοι ήταν καλυμμένοι με κινούμενους καθρέφτες και οι αντικατοπτρισμοί πλήθαιναν και εξαφανιζόντουσαν καθώς οι επισκέπτες κινούνταν στο χώρο. Όλο αυτό χρησίμευε απλά ως προθάλαμος ενός λαβυρίνθου επικαλυμμένου με ατάκες της Gabrielle.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την δυνατότητα να μυρίσουν τα βασικά συστατικά του αρώματος - ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και Grasse tuberose. Στο τέλος της διαδρομής αποκαλυπτόταν το μπουκάλι του αρώματος μέσα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σκιάς και φωτός.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν πρόσωπα και φίλοι του Οίκου, ανάμεσά τους η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Φάρελ Γουίλιαμς, η Κάτι Πέρι, η Κάρα Ντελεβίν, η Καρολίν ντε Μεγκρέτ και πολλοί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Σπάικ Λι στο 74ο Φεστιβάλ Καννών
Άνδρες στα ροζ: Από τα πορτραίτα βασιλιάδων στον Σπάικ Λι
Back to top