10 ασυνήθιστες κολοκύθες για το Halloween που θα σε καταπλήξουν

10 ασυνήθιστες κολοκύθες για το Halloween που θα σε καταπλήξουν

Ακόμα και αν δεν σου αρέσει η γιορτή, πρέπει να τις ανακαλύψεις
  • A-
  • A+

Αγαπητοί αναγνώστες, ας μην ξεκινήσουμε το debate για το αν πρέπει ή όχι να αναγνωρίζουμε το Halloween ως γιορτή στην Ελλάδα, γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη και θα μαλώνουμε μέχρι τον Νοέμβριο, που θα έχουν τελειώσει έτσι κι αλλιώς τα μασκαρέματα. Παρ' όλα αυτά, έχω να προτείνω σε όσους δεν συμφωνούν με το όλο concept απλώς να το προσπεράσουν μέχρι να τελειώσει και να αφήσουν τους υπόλοιπους να χαρούν όσο ντύνονται zombie hippie, zombie πειρατής, zombie κλόουν (το τελευταίο είναι βάρβαρο) και τα λοιπά.

Ένα από τα έθιμα που συνοδεύουν το Halloween είναι η κούφια κολοκύθα με το τρομακτικό πρόσωπο και τα μάτια που λάμπουν στο σκοτάδι, εικόνα που όλοι έχουμε δει σε κάποια αμερικάνικη ταινία ή σειρά πριν αρχίσει ο πραγματικός τρόμος. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικοί τρόποι να σκαλίσεις μία κολοκύθα, που δεν επικεντρώνονται στο scary της υπόθεσης, όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Ας δούμε 10 τέτοιες περιπτώσεις:

Ο δημιουργός αυτών των αριστουργημάτων ονομάζεται Angel Boraliev από τη Βουλγαρία και, όπως δηλώνει ο ίδιος, το πάθος του είναι να σκαλίζει φρούτα, λαχανικά και τώρα τελευταία σαπούνια. Μπορείς να ανακαλύψεις περισσότερα έργα του στον λογαριασμό του στο instagram.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηθοποιός Isabella Rossellini ©Getty Images/ Carlo Allegri
Η Isabella Rossellini μιλάει για τη ζωή της
Back to top