Το μοντέλο από την Κύπρο με τα ενωμένα φρύδια έδωσε συνέντευξη στο Harper's Bazaar (εικόνες)

Το μοντέλο από την Κύπρο με τα ενωμένα φρύδια έδωσε συνέντευξη στο Harper's Bazaar (εικόνες)

«Δεν το κάνω για να αρέσω, αλλά για να δείξω στον κόσμο ότι πρέπει να στηρίζει τις επιλογές του στη ζωή»
  • A-
  • A+

Είναι 21 ετών, μοντέλο με πατέρα Κύπριο και μητέρα Βρετανή. Αυτήν την περίοδο η Σοφία Χατζηπαντελή σπουδάζει μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε διάσημη για την επιλογή της να επιδιώξει μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ πλασάροντας το λουκ με τα ενωμένα φρύδια. Έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενάντια στα «πολιτικά ορθά» πρότυπα ομορφιάς και έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της.

«Δεν το κάνω για να πείσω τον κόσμο ότι πρέπει με το ζόρι να τους αρέσουν τα ενωμένα φρύδια. Το κάνω περισσότερο για να δείξω ότι ο κόσμος πρέπει να μην φοβάται να υποστηρίζει τις επιλογές του και να ζει με αυτές», είπε η 21χρονη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper's Bazaar. «Προσωπικά πιστεύω ότι δείχνω πιο όμορφη έτσι. Κάποιοι διαφωνούν. Δεν πειράζει, είναι κι αυτό κουλ», πρόσθεσε.

Η Σοφία αποκαλεί τα ενωμένα της φρύδια «Βερόνικα». «Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο κατανοούν τι σημαίνει να έχεις έντονη τριχοφυΐα και όλοι να σου λένε ότι πρέπει να τις βγάζεις», είπε μεταξύ άλλων.   «Eίναι αξιοθρήνητο ότι κάποιες τρίχες μπορούν να εξοργίσουν τόσο πολύ τους ανθρώπους», συμπληρώνει.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα σε ηλικία 15 ετών. Αποκαλεί τη επιλογή της «κίνημα» και έχει δημιουργήσει σελίδα στο Instagram με τον τίτλο unibrowmovement, το οποίο ακολουθούν 165.000 χρήστες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Saggy pants
Θύελλα αντιδράσεων για ένα παντελόνι του οίκου μόδας Balenciaga
Back to top