Όλη η ροκ Αθήνα ήταν εκεί
© Studio Panoulis

Όλη η ροκ Αθήνα ήταν εκεί

Λαμπερά εγκαίνια για τη νέα συλλογή του Μinas στο i-D Concept Store
  • A-
  • A+

Tο backstage dressing room μιας ροκ συναυλίας έζησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου POP UP του Minas, στο i-D Concept Stores το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019. Rock n Roll ήχοι, ηλεκτρικές κιθάρες με σπάνιες αφιερώσεις, συλλεκτικά βινύλια και φυσικά τα μοναδικά κοσμήματα του Minas πρωταγωνιστούν στην νέα βιτρίνα του #iDAthens στο Κολωνάκι, που ο ίδιος ο σχεδιαστής επιμελήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χώρο μέχρι τις 9.03.

Κώστας Κουτάγιαρ, Μηνάς, Ειρήνη Ντέρου

Λάκης Γαβαλάς, Τζίνα Μαργαριτοπούλου, Μαρία Καπρίλη

O θρυλικός designer παρουσίασε μαζί με τις αντιπροσωπευτικές δημιουργίες και τα νέα σχέδια του. Tα κρεμαστά Melting Heart & Hawk, τα cuffs S και Z και τη σειρά Black Mamba. Μια σειρά ασπρόμαυρων ροκ φωτογραφιών του επίσης κορυφαίου στον χώρο του, Έλληνα φωτογράφου Costa Coutayar πλαισιώνουν τον χώρο. Πορτραίτα αντισυμβατικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο – ανθρώπων που φορούν δημιουργίες του Minas.

Προμηθέας Σπυρίδης, Αρίωνας Σπυρίδης, Κώστας Κουτάγιαρ

Φίλοι, γνωστοί, δημοσιογράφοι και φυσικά η οικογένεια του σχεδιαστή μιλούσαν και γελούσαν ακατάπαυστα, ανταλλάσσοντας απόψεις για το design, απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ροζέ κρασί Whispering Angel!

Έβελυν Καζαντζόγλου, Αλ Γγίγκα, Ραμόνα Βλαντή, Φίλιππος Λαχανάς

Κώστας Κουτάγιαρ, Ειρήνη Ντέρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Palaiologue: Η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια του brand, Βίκυ Χιουρέα, εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και τις τοπικές φορεσιές για τις δημιουργίες της.
Palaiologue, δημιουργίες εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση
Back to top