Πάρις Χίλτον: Κανένας δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι (video)

«Ούτε εγώ ξέρω ποια είμαι μερικές φορές - Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Σε κλάματα ξέσπασε η Πάρις Χίλτον στο τρέιλερ του «This is Paris» αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχει βιώσει παιδικά τραύματα που της έχουν στοιχίσει.

Μία εικόνα της Πάρις Χίλτον που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ θα μας παρουσιάσει το «This is Paris», το επερχόμενο YouTube Original, με πρωταγωνίστρια την βαθύπλουτη κληρονόμο.

Στο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας, η Πάρις Χίλτον αφήνει να εννοηθεί ότι έχει τραύματα από τη δύσκολη παιδική της ηλικία, που ποτέ δεν αντιμετώπισε και της προκαλούν προβλήματα.

Η Πάρις Χίλτον, η 38χρονη κληρονόμος της περιουσίας Χίλτον, έχει απασχολήσει επανειλημμένα τα media με την παρουσία της, τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου, τα ξέφρενα πάρτι και τις περιπετειώδεις σχέσεις της. Τώρα, και ενώ είχε χαθεί για κάποιο καιρό από το προσκήνιο, επιστρέφει με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «εντελώς διαφορετικό απ' ότι έχει κάνει μέχρι τώρα» όπως δήλωσε η ίδια. 

Η βραβευμένη με Emmy σκηνοθέτης Αλεξάντρα Ντιν και η ομάδα της ακολούθησαν την Χίλτον σε όλο τον κόσμο για ένα χρόνο, αιχμαλωτίζοντας στιγμές, διεξάγοντας αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και λέγοντας ιστορίες που δεν έχουν ακουστεί ποτέ πριν για τη ζωή της.

«Αισθάνομαι σα να νομίζει ολόκληρος ο κόσμος ότι με ξέρει. Κανείς δεν ξέρει ποια πραγματικά είμαι… Ούτε εγώ ξέρω ποια είμαι μερικές φορές. Δεν ήμουν έτσι. […] Είμαι τόσο συνηθισμένη να υποδύομαι έναν ρόλο που είναι δύσκολο για μένα να είμαι κανονική», ακούγεται να λέει στο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται και η αδερφή της, Nicky Rothschild Hilton και η μητέρα της, Kathy Hilton.

«Κάτι συνέβη στην παιδική μου ηλικία, το οποίο δε συζήτησα ποτέ με κανένα. Αλλά δε μπορούσα να σας πω παιδιά, γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα, τιμωρούμουν από αυτούς. Ακόμα έχω εφιάλτες για αυτό. Το μόνο πράγμα που έσωσε την ψυχική μου υγεία ήταν η σκέψη του τι θέλω να γίνω όταν ξέφευγα. Απλά δημιούργησα αυτό το brand, και αυτήν την περσόνα και αυτόν το ρόλο και έχω κολλήσει μαζί της έκτοτε», εξήγησε.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice