Kate Moss: H νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke
H Kate Moss © Getty Images/Ideal Image
LOOK

Η Kate Moss είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke

Ποιοι από το χώρα της μόδας έχουν κάνει ανάλογες καμπάνιες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Kate Moss: Kαλλιτεχνική διευθύντρια της Diet Coke.

Η Kate Moss ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Coca Cola και με το διαιτητικό προϊόν την Diet Coke, στο ρόλο της καλλιτεχνικής διευθύντριας στην καμπάνια «Love What You Love» με βασικό  μήνυμα «να αγκαλιάζεις οτιδήποτε σε παθιάζει».

Ο Michael Willeke, διευθυντής στην Ευρώπη της εταιρεία Coca-Cola, δήλωσε ότι η εταιρεία «είχε την τιμή που διόρισε την Kate Moss ως τη νέα δημιουργική μας διευθύντρια, συνεχίζοντας την πλούσια ιστορία της Diet Coke να συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του πολιτισμού».

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω στην οικογένεια της Diet Coke. Λατρεύω τις συνεργασίες που έχουν κάνει, με τόσο σπουδαία ονόματα στη μόδα. Συνδέθηκα αμέσως με αυτή την καμπάνια γιατί πιστεύω βαθιά ότι με πάθος και αυτοπεποίθηση, μπορείς να πετύχεις τα πιο άγρια όνειρά σου. Ως καλλιτεχνική διευθύντρια, ανυπομονώ να εμπνεύσω τους fans και να γιορτάσω τα 40α γενέθλια του brand με στιλ», δήλωσε η Moss για το νέο project της.

Αν και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα κάνει ακριβώς, η Kate Moss θα χρησιμοποιήσει την Diet Coke ως έναυσμα για να εμπνεύσει τις γενιές, όπως έκαναν και οι JW Anderson, Karl Lagerfeld και Jeremy Scott στο παρελθόν. Μόνο που εκείνη θα έχει πλήρως τον δημιουργικό και σχεδιαστικό έλεγχο.

Οι σχεδιαστές Karl Lagerfeld και Jean Paul Gaultier έχουν σχεδιάσει κουτάκια και μπουκάλια σε limited edition, ενώ ο Marc Jakcobs είχε πρωταγωνιστήσει topless σε διαφημίσεις για το προϊόν, κατά τη διάρκεια των 90s.

Η Diet Coke που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982, ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές αναψυκτικό στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2021, δεύτερο μόνο μετά την πλήρη σε λιπαρά κόκα κόλα. Το μερίδιο αγοράς της αποτιμήθηκε σε 217,1 εκατ.λίρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice