H Jane Fonda διανύει το 85ο έτος της ηλικίας της
H Jane Fonda διανύει το 85ο έτος της ηλικίας της © EPA/FRANCK ROBICHON
LOOK

Τζέιν Φόντα: «Δεν είμαι περήφανη που έκανα λίφτινγκ»

Το μήνυμα που στέλνει στις νέες γυναίκες η Οσκαρική ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζέιν Φόντα παραδέχεται ότι έκανε λίφτινγκ στο πρόσωπο. Γιατί αποφάσισε να μην κάνει άλλες πλαστικές.

Αποκαλυπτική ήταν η Τζέιν Φόντα σε συνέντευξή της στη «Vogue». Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου («Η εξαφάνιση» και «Ο γυρισμός») παραδέχτηκε ότι δεν αισθάνεται καθόλου «περήφανη» για το λίφτινγκ που έκανε στο πρόσωπο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν προχώρησε σε άλλες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο ή το σώμα της.

Η Τζέιν Φόντα έστειλε μάλιστα μήνυμα στους νεότερους «να σταματήσουν να φοβούνται τα γηρατειά» και να επικεντρωθούν στην υγεία τους. «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η ηλικία, δεν είναι αυτός ο χρονολογικός αριθμός» τονίζει η πρωταγωνίστρια του «Grace and Frankie».

Και προσθέτει: Ο πατέρας μου (σ.σ. o Οσκαρικός ηθοποιός Henry Fonda) πέθανε έξι χρόνια νεότερος από ό,τι είμαι εγώ τώρα. Φαινόταν τόσο μεγάλος επειδή ήταν άρρωστος. Είχε μια καρδιοπάθεια. Εγώ δεν είμαι άρρωστη. Έτσι είμαι σχεδόν 85 ετών, αλλά δεν φαίνομαι τόσο μεγάλη».

Γιατί η Τζέιν Φόντα σταμάτησε το λίφτινγκ

«Έκανα λίφτινγκ προσώπου και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να φαίνομαι παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα “ένα”. Τώρα, δεν ξέρω αν μπορούσα να το ξανακάνω αν θα το έκανα. Αλλά το έκανα. Το παραδέχομαι και μετά λέω απλώς: Εντάξει, μπορείς να εθιστείς. Μην συνεχίσεις να το κάνεις» εξηγεί η Τζέιν Φόντα.

«Δεν κάνω πολλές περιποιήσεις προσώπου. Δεν ξοδεύω πολλά χρήματα σε κρέμες προσώπου ή κάτι τέτοιο, αλλά μένω ενυδατωμένη, κοιμάμαι, κινούμαι, μένω μακριά από τον ήλιο και έχω καλούς φίλους που με κάνουν να γελάω. Το γέλιο είναι επίσης καλό πράγμα» αναφέρει επίσης.

«Όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει όλων των ειδών τα λίφτινγκ προσώπου και τέτοια πράγματα» συμπληρώνει η Τζέιν Φόντα, εκφράζοντας τη θέση ότι «φαίνονται απαίσια».

Το μήνυμα της Τζέιν Φόντα στους νέους για τις πλαστικές, το λίφτινγκ και τα γηρατειά

Αναφορικά με τους λόγους που την ώθησαν να μιλήσει για το λίφτινγκ και τις αισθητικές επεμβάσεις, η Τζέιν Φόντα εξήγησε ότι το πήρε απόφαση προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πως το να είσαι «σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή, να εγκαταλείψεις τη διασκέδαση, να εγκαταλείψεις το να έχεις φίλους ή φίλες, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι άλλο θέλεις να κάνεις».

«Είναι ακόμα στη σφαίρα των δυνατοτήτων της ζωής σας. Γι' αυτό λέω πάντα στους ανθρώπους ποια είναι η ηλικία μου, γιατί θέλω να το συνειδητοποιήσουν» τονίζει.

«Μπορείς να αντέξεις οικονομικά έναν γυμναστή. Μπορείς να αντέξεις οικονομικά την πλαστική χειρουργική. Μπορείς να διαθέτεις χρήματα για περιποίηση προσώπου. Μπορείς να αντέξεις οικονομικά τα πράγματα που σε βοηθούν να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είπε κάποιος κάποτε» καταλήγει.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice