Η Ζιζέλ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Chanel No5

Η Ζιζέλ πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Chanel No5

«Στο τέλος, η Chanel γυναίκα διαλέγει πάντα την αγάπη»
  • A-
  • A+

Πρόσφατα έγινε η πρεμιέρα της τανίας μικρού μήκους της Chanel «The one that I want», μια νέα εορταστική καμπάνια για το άρωμα Chanel No5. Την παραγωγή και σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μπαζ Λούρμαν (Moulin Rouge, The Great Gatsby), τη σχεδίαση παραγωγής η, βραβευμένη με Όσκαρ, Κάθριν Μάρτιν, ενώ πρωταγωνίστρια είναι το supermodel Ζιζέλ.

Όταν ο Λούρμαν σκηνοθέτησε την ταινία για το Chanel No5 με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν το 2004, έγινε μέλος της επιβλητικής σειράς σκηνοθετών που έχουν συνεργαστεί με τη Chanel, όπως οι Ρίντλεϊ Σκοτ, Λουκ Μπέσον, Κάθριν Μπίγκελοου και Μάρτιν Σκορτσέζε.

Πριν δέκα χρόνια, το Νο5 ήταν το άρωμα μιας γυναίκας που αποφάσισε να απαλλαγεί από όλα και έπειτα να επιστρέψει στην πραγματικότητα, εγκαταλείποντας την πραγματική της επιθυμία. Σήμερα, μέσα από τη ματιά του Λούρμαν, η γυναίκα του Νο5 αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της.Είναι μια μοντέρνα γυναίκα που ξέρει ακριβώς ποια είναι και είναι ελεύθερη να κάνει τις δικές της επιλογές. Η ταινία μιλάει γιαμια γυναίκα που παλεύει να βρει χρόνο για όλα: τον εαυτό της, την οικογένειά της, την καριέρα της και την αγάπη. Στο τέλος, η Chanel γυναίκα διαλέγει την αγάπη.

Όπως οι γυναίκες της Chanel που προηγήθηκαν, η Μέριλιν Μονρόε, η Κατρίιν Ντενέβ, η Κάρολ Μπουκέτ και η Νικό Κίντμαν, η Ζιζέλ είναι εμβληματική για την εποχή της. Μοντέλο, ηθοποιός, μητέρα, φιλάνθρωπος και businesswoman, είναι μια πό τις πιο δυναμικές γυναίκες της δεκαετίας.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Amour et Lumiere Δύο ερωτευμένοι φοιτητές φτιάχνουν τέλεια κεριά
Back to top