Όταν οι πριγκίπισσες ντύνονται με τα καλά τους
Από αριστερά: Margherita Missoni, Eugenia Niarchos, Tatiana Santa Domingo. © PARIS PRESS

Όταν οι πριγκίπισσες ντύνονται με τα καλά τους

«Αγαπητό μου ημερολόγιο, να ντυθώ με παστέλ, φλοράλ ή βοσκοπούλα;»
  • A-
  • A+
Φανταστικές σελίδες ημερολογίου γαλαζοαίματων debutantes που ντύνονται µε "τα καλά τους" για κοσμικές εκδηλώσεις.

Οι γαλαζοαίματες debutantes ντύνονται με παστέλ ή με φλοράλ ή βοσκοπούλες, ανάλογα με το τι λέει το πρωτόκολλο. Μετά βγαίνουνε και ζούνε την ίδια Μέρα της Μαρμότας, ξανά και ξανά, και μετά την περιγράφουνε στο ημερολόγιό τους με αρωματικό μελάνι.
Αποσπάσματα από κάποιες περασμένες, φανταστικές σελίδες: 

glamazonforgiverent_1.jpg

Όταν οι πριγκίπισσες ντύνονται με τα καλά τους
© PARIS PRESS
Ετήσιο καλλιτεχνικό event µε θέµα το graffiti, που διοργανώνει στο Yacht Club του Μονακό ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ και η πριγκίπισσα Καρολίνα. Ανάµεσα στις παρουσίες του διεθνούς τζετ-σετ και η (από αριστερά) κληρονόµος του ιταλικού οίκου Margherita Missoni, η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, Eugenia Niarchos, και η φίλη του γιου της Καρολίνας, Αντρέα Κασιράγκι, η πάµπλουτη Tatiana Santa Domingo.

Περνάω γουάου. Πήγαµε γουικέντ στο Μονακό. ∆εν θυµάµαι γιατί. Έκθεση, µπογιές, τοίχος, κάτι τέτοιο. Οκ, boring, αλλά ντυθήκαµε Μαριχουάνα Στοπ και κάναµε shopping. Μετά lunch. Μαρούλι, τοµατίνι, κάτι τέτοιο. Μετά χάσαµε τη Γιουτζίνια, αλλά όχι, απλώς είχε σταθεί µπροστά στον τοίχο µε τις µπογιές και δεν την ξεχωρίζαµε. Ή κάτι τέτοιο.


Η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας, η πριγκίπισσα Mette Marit µε το σύζυγό της Marius Borg και τα τρία τους πριγκιπικά παιδιά, γιορτάζοντας την εθνική επέτειο στο Όσλο.

most-wanted.jpg

Όταν οι πριγκίπισσες ντύνονται με τα καλά τους
© PARIS PRESS
Αγαπυτώ µου ηµερολώγιο.
Περνάµε τέλυα. Η Αφτής Μεγαγελειότης η Μαµά µου µας έντοισε ρολόι τύχου κε πίγαµε στυν παρέλασυ. Φορέσαµε όλα τα σεµέν τις γιαγιάς κε κορδέλες  ζαχαροπλαστύου. Εγό ήµουν κριµένη από πίσο τους κε κάθε µια όρα έβγενα κε έλεγα «κούκου».

Πάσχα 
Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, (από αριστερά) η πριγκίπισσα Λετίθια Ορτίθ µε την πεθερά της βασίλισσα Σοφία, το σύζυγο Φίλιππο ΙΙ, τον πεθερό της βασιλιά Χουάν Κάρλος ντε Μπορµπόν και τις δύο µικρές της κόρες, πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία. 

Αγαπυτώ µου ηµερολώγιο.
Το Πάθχα περάθαµε τέλυα. Το πρωή µετά που κάναµε κακά, η γιαγιά Θοφία ίπε «Βάµοθ νίνιαθ εν λα µίθα ντε Πάθκουα», µαθ έντυθε ίδια, κι αφτί κι εµείθ, όλεθ ροδ. Μαθ κρατούθε ώλυ τιν όρα δύπλα τηθ, είµαθταν θαν αλατιέρα. Θαλέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spice Girls, Elizabeth Hurley-Damian Hurley, Courteney Cox-Jennifer Aniston-Lisa Kudrow
10 κουμπαριές διασήμων που δεν τις γνώριζες
Back to top