Η γυμναστική από το σπίτι είναι fitaborate

Η γυμναστική από το σπίτι είναι fitaborate

Η έλλειψη χρόνου δεν είναι δικαιολογία πλέον για να µην κάνεις γυµναστική
  • A-
  • A+

Το fitaborate έρχεται για να προσφέρει µια µοναδική εµπειρία online γυµναστικής από το σπίτι. Η online γυµναστική γίνεται διασκεδαστική, διαδραστική και απολαυστική.

Η καθηµερινότητά μας είναι αρκετά πιεσµένη µε τα παιδιά, την οικογένεια, την δουλειά, την φροντίδα του σπιτιού και ταυτόχρονα την φροντίδα του εαυτού µας! Προσφέροντας µια πλούσια και διασκεδαστική λύση εκγύµνασης από το σπίτι, το fitaborate απευθύνεται σε όλους όσους δυσκολεύονται να εντάξουν ένα πρόγραµµα γυµναστικής στη πολυάσχολη καθηµερινότητα τους.

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωµένο online fitness studio στο οποίο οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν να γυµναστούν δωρεάν µέσα από τα εκατοντάδες video που διατίθενται στην πλατφόρµα. Το µόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να διαλέξουν τον χρόνο που διαθέτουν (10’, 15’, 30’), τον τύπο γυµναστικής που θέλουν να κάνουν(Υοga, Pilates, Cardio, Zumba) ή/και το επίπεδό τους (beginner, intermediate, advanced) και να ξεκινήσουν να γυµνάζονται! Παλιότερα υπήρχαν τα DVDs και το YouTube. Τώρα υπάρχει το fitaborate!

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο προσωποποιηµένο στις ανάγκες σας, µπορείτε να κάνετε LIVE οnline personal training. Στην πλατφόρµα θα βρείτε κορυφαίους personal trainers από όλο τον κόσµο, οι οποίοι παραδίδουν LIVE personal training µαθήµατα µέσα από το fitaborate. Είναι η μόνη online πλατφόρµα παγκοσµίως στην οποία οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να γυµναστούν online µόνοι τους ή µε κάποιο φίλο τους κάνοντας την εµπειρία πιο διασκεδαστική και διαδραστική από ποτέ! Επιπλέον το fitaborate ξεχωρίζει για µια ακόµα παγκόσµια καινοτοµία. Συνδέοντας την wearable συσκευή (heart rate monitor, jawbone, apple watch και άλλα) δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί LIVE στην οθόνη τους παλµούς και τις θερµίδες που καις την ώρα που γυµνάζεται.

image

Το fitaborate είναι µια ελληνική οικογενειακή υπόθεση που εξελίσσεται στην Ελβετία και στην Ελλάδα. Ο Πέτρος και ο Νικόλας γνωρίστηκαν σε µαθήµατα ανώδυνου τοκετού µε τις συζύγους τους στην Βασιλεία τις Ελβετίας το 2011. Τα µαθήµατα τελείωσαν, ο Νικόλας και ο Πέτρος έγιναν µπαµπάδες και η Κατερίνα και η Μαρία δυσκολεύονταν να εντάξουν την γυµναστική στο πρόγραµµά τους. Το τεχνικό µυαλό του Πέτρου και το επιχειρηµατικό το Νικόλα δεν άργησαν να βρουν το κίνητρο! «Θα λύσουµε το πρόβληµα των γυναικών µας». Αυτό ήταν το σκεπτικό. Βρήκαν τους πρώτους επενδυτές και ξεκίνησαν το fitaborate τον Σεπτέµβριο του 2014.

Πριν ένα µήνα ολοκληρώθηκε το πιλοτικό στάδιο. Σε 2 µήνες περίπου 4.000 χρήστες ολοκλήρωσαν πάνω από 6.000 video workouts. Εκτός από τους χρήστες, το fitaborate έχει γνωρίσει αποδοχή και από την κοινότητα των startups και των διεθνών media. Πρόσφατα το WIRED, µια από τα µεγαλύτερες ιστοσελίδες που ασχολείται µε θέµατα τεχνολογίας παγκοσµίως, αφιέρωσε ένα άρθρο του για το fitaborate µετά από µια γνωριµία που είχαµε µε τους συντελεστές του WIRED στους τελικούς του Startup Istanbul 2014. Επιπλέον, είναι πολύ θετική η ανταπόκριση αλλά και οι συνεργασίες που έχουν προκύψει µε το fitaborate µέσα από τα συνέδρια στα οποία συµµετείχαµε το 2014 στο Techcrunch Disrupt στο Λονδίνο, στο Websummit στο Δουβλίνο καθώς και στο Launchpad Digital Health στο San Francisco.

Η Beta version του fitaborate είναι πλέον διαθέσιµη σε όλους και η mobile εφαρµογή θα είναι αρχικά διαθέσιµη σε κινητά µε λογισµικό iOS σε 3 περίπου εβδοµάδες.

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Cara Delevingne
Εσύ έστειλες sms στην Cara Delevingne;
Back to top