To LOOKmag σε κερνάει την πιο δροσερή Piñita Colada του καλοκαιριού

Κέρδισε την νέα limited edition τροπική σειρά περιποίησης σώματος της The Body Shop

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Ο ήλιος άρχισε να καίει, τα δροσερά κοκτέιλ γεμίζουν ήδη τα βράδια μας και η εξόρμηση στις παραλίες απέχει μόλις μια ανάσα. Εμείς για να σε βοηθήσουμε να έχεις την αίσθηση της παραλίας όλη μέρα μαζί σου, ακόμα και στο γραφείο, σου χαρίζουμε τη νέα limited edition σειρά της The Body Shop που θυμίζει Καραϊβική. Η Piñita Colada είναι ένα κοκτέιλ από καρύδα και ανανά που θα κρατάει το δέρμα σου ενυδατωμένο όλη μέρα και την διάθεσή σου ανεβασμένη.

Αν θες να γίνει δική σου η πιο τροπική σειρά προϊόντων περιποίησης, κάνε follow το LOOKmag στο Instagram και re-post την εικόνα χρησιμοποιώντας το hashtag LookMagGIFTS και μπες στην κλήρωση. Η σειρά περιλαμβάνει ένα body scrub 250ml, ένα body butter 200ml, ένα body wash 250 ml, ένα body sorbet 250ml, μια daily cream skin defence multi-protection essence 40ml και όλα αυτά σε μια υπέροχη καλοκαιρινή τσάντα θαλάσσης από καμβά με εσωτερική αδιάβροχη επένδυση. Ακόμα κάθεσαι;

Τα προϊόντα της σειράς Piñita Colada περιέχουν πραγματικά κομμάτια καρύδας και χυμό ανανά. Οι καρύδες συλλέγονται με τα χέρια από την περιοχή Αντίλλες της Καραϊβικής, για να παραμείνουν υπέροχες, ενώ οι ζουμεροί ανανάδες συλλέγονται με τα χέρια για επιπλέον φρεσκάδα από την περιοχή Santo Domingo. Έτσι,η Pinita Colada, με τα υπέροχα αρώματα ανανά και καρύδας, ισοδυναμεί με happy hour κάθε ώρα της ημέρας.

image

Η νικήτρια θα κληρωθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice