Το νεσεσέρ του καλοκαιριού από την Bioderma και το LOOKmag

Κέρδισε 5 αντηλιακά της Bioderma, ένα νεσεσέρ και ένα παρεό

|

Ένα καπέλο, μία πετσέτα και τα Bioderma σου. Είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για τη μεγάλη καλοκαιρινή απόδραση. Όλα τα άλλα είναι θέμα διάθεσης και καλής παρέας. Καλό καλοκαίρι!

Τα προϊόντα του δώρου μας αναλυτικά:

Photoderm Max AquaFluide SPF50+

Μέγιστη προστασία έναντι στη UVA και UVB ακτινοβολία. Προστατεύει το DNA των κυττάρων, ενεργοποιεί την άμυνα του δέρματος, προλαμβάνει τη φωτογήρανση. Διατίθεται χωρίς χρώμα ή στις αποχρώσεις doree και claire.

Photoderm Max Compact SPF50+

Compact make up με υψηλή αντηλιακή προστασία. Ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα, προστατεύει από τη UVA και UVB ακτινοβολία, χαρίζει ομοιόμορφο, λαμπερό αποτέλεσμα. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.

Photoderm Brume SPF50+

Ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά. Χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της UVA/UVB ακτινοβολίας και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.

Photoderm Spot SPF50+

Αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας για δέρματα με καφέ κηλίδες, πριν ή μετά τη θεραπεία με laser ή ουλές που προκύπτουν από δερματολογικές θεραπείες. Προστατεύει από τις UVB και UVA ακτινοβολίες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Photoderm Spray SPF30

Ασύγκριτη απόδοση έναντι των UVA-UVB, προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα ενάντια στο ηλιακό έγκαυμα και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

image

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ!

Το LOOKmag και η Bioderma σου χαρίζουν την καταπληκτική αντηλιακή σειρά της Bioderma, ένα νεσεσέρ και ένα υφαντό παρεό. Για να τα κερδίσεις κάνε follow το LOOKmag στο Instagram και re-post την εικόνα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #LookMagGIFTS και #biodermagreece. Η νικήτρια θα κληρωθεί Δευτέρα 18/07. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice