Η λύση για τα σπυράκια σου είναι στο τσάι

Οι υπερήρωες της The Body Shop είναι έτοιμοι να κάνουν το θαύμα τους

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για την αυτοεκτίμηση από ένα γιγαντιαίο, γυαλιστερό σπυράκι στο πρόσωπο. Είναι γνωστό άλλωστε πως η μάχη ενάντια στα σπυράκια δεν τελειώνει με την εφηβεία. Για κάποιους είναι ένας αγώνας που ξεκινάει ξανά στην ενήλικη ζωή με ένα ξαφνικό δερματικό ξέσπασμα τη στιγμή που πίστευες πως είχες ξεμπερδέψει μια και καλή. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια ομάδα υπερηρώων στο πλευρό μας από 100% βιολογικό έλαιο τεϊόδεντρου για να ξεκινήσει αμέσως τη μάχη με τα σπυράκια. Είναι τα Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution, Tea Tree 3-in-1 Wash.Scrub.Mask και το «εμβληματικό» Tea Tree Oil για την διάσωση της επιδερμίδας.

image

Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution 50ml

Ένα ελαφρύ serum που απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα, σε μια αποτελεσματική δοσολογία. Το συγκεκριμένο έλαιο τεϊόδεντρου προέρχεται 100% από το Εμπόριο με Κοινότητες. Η ισχυρή του δύναμη περιέχεται στο νέο Anti-Imperfection Daily Solution με το ακριβές ποσοστό για την εφαρμογή σε ολόκληρο το πρόσωπο.

image

Tea Tree Oil 10ml & 20ml

Το εμβληματικό έλαιο τεϊόδεντρου είναι ο original υπερήρωας και έχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε έλαιο τεϊόδεντρου. Εφαρμόζεται απευθείας στα σπυράκια για άμεση, τοπική ανακούφιση.

image

3-in-1 Wash.Scrub.Mask 125ml

Ένα καθαρό και πολυχρηστικό καθαριστικό με πηλό καολίνης, ηφαιστειογενή πετρώματα και έλαιο τεϊόδεντρου από το Εμπόριο με Κοινότητες που αντιμετωπίζει την εμφάνιση των φραγμένων πόρων, τα σπυράκια και την γυαλάδα. Ιδανικό για όσους έχουν επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στα σπυράκια. Χρησιμοποιείται ως καθημερινό καθαριστικό, απολεπιστικό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας και τη μείωση των πόρων και μάσκα για βαθύ καθαρισμό και ματ όψη στην επιδερμίδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice