Εσύ θα ανέβαζες φωτογραφίες σου χωρίς makeup;

Η νέα μόδα του διαδικτύου θέλει τις γυναίκες απόλυτα φυσικές

Σε μια εποχή που το μακιγιάζ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μιας γυναίκας, κάποιες celebrities τόλμησαν να εμφανιστούν σε βίντεο, φωτογραφίες και κόκκινο χαλί εντελώς φυσικές προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού και δημιουργώντας μια νέα τάση.

Πριν λίγες ημέρες η Adele, την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε με αλαβάστρινη επιδερμίδα και έντονο eyeliner, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο εμφανιζόταν αμακιγιάριστη και απολογούνταν στους θαυμαστές της για την ματαίωση μιας συναυλίας της.  Φυσικά δεν είναι η μόνη, η Gwyneth Paltrow, η Beyoncé, η Cameron Diaz, η Madonna, η Sharon Stone, η Lily Allen και η Lady Gaga είναι μόνο κάποιοι από τους διάσημους που χαρίζουν στους θαυμαστές τους makeup-free φωτογραφίες τους.  Παράλληλα, στο νέο τρέιλερ του αμερικανικού ριάλιτι σόου «The Voice», η Alicia Keys εμφανίζεται άβαφη, χαμογελώντας αφοπλιστικά και αποκαλύπτοντας πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια γυναίκα και χωρίς μακιγιάζ. Η Alicia θα είναι μία από τους τέσσερις κριτές και υποσχέθηκε πως θα εμφανίζεται όλη τη σεζόν αμακιγιάριστη, κίνηση που επικρότησαν θαυμαστές της και μη.

Αν αναζητήσετε το hashtag #nomakeup στο Instagram, θα σας βγάλει πάνω από 12 εκατ. φωτογραφίες γυναικών κάθε ηλικίας να ποζάρουν από πολύ ελαφρά μακιγιαρισμένες έως εντελώς φυσικές. Εσείς θα το τολμούσατε;

Adele

Cameron Diaz

Beyonce

Cindy Crawford

Gigi Hadid

Lady Gaga

Sofia Vergara

Tyra Banks 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice