Το Παρίσι του Yves Saint Laurent

MonParis, το άρωμα της πιο ερωτικής πόλης έφτασε μέσα από ένα πάρτι στην καρδιά του Πειραιά

62222-137653.jpg
A.V. Team |

«(...) Διάλεξα το όνομα σου γι’ αυτό το άρωμα, γιατί κανένα άλλο δεν είναι πιο όμορφο. Γιατί σε αγαπώ. Παρίσι μου.» YvesSaintLaurent

Αιχμαλωτίζοντας την ουσία ενός μεγάλου έρωτα μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας που ζουν μέσα στην ευφορία της στιγμής, η YSL Beauté παρουσιάζει μια λαμπερή έκφραση του τρόπου με τον οποίο ζούμε σήμερα τον έρωτα, εμπνευσμένη από την πόλη των εραστών, το Παρίσι.

Μια νέα ανατρεπτική ερμηνεία του κλασικού chypre. Ένα άρωμα που αποκαλύπτει μια νέα πρόθεση και ένα λαμπερό πάθος. Ένα εξαιρετικά μοντέρνο, πρωτοφανέςκαι τολμηρό λευκό chypre, το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο και δημιουργήθηκε όχι από έναν, αλλά από τρεις κορυφαίους αρωματοποιούς: τον Olivier Cresp, την Dora Baghriche και τον Harry Fremont. Ο σαρκικός πλούτος και η λουλουδάτη διαφάνεια κάνουν το MonParis ένα σύγχρονο λουλουδάτο και φρουτώδεςchypre, ταυτόχρονα συναρπαστικό, ελκυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό.

Η μάρκα YSL BEAUTE γιόρτασε το λανσάρισμα του νέου γυναικείου αρώματος «MonParis» στον ατμοσφαιρικό πολυχώρο Pirée. Ένα μέρος κομψό αλλά και ανατρεπτικό, χαρακτηρισμοί που ταιριάζουν στον έρωτα, ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τον YvesSaintLaurent. Το «MonParis» αποθεώθηκε μέσα από ντεκόρ εμπνευσμένο από την έννοια ενός παράφορου έρωτα που δημιουργεί μια αίσθηση ιλίγγου. Σε διαφορετικούς χώρους οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το άρωμα αλλά και την καμπάνια του, να απολαύσουν ένα 360° animation και να ζήσουν την εμπειρία vertigo, να αποκτήσουν το MonParis look στο μακιγιάζ. Στο πάρτι, που είχε γεύση από Παρίσι, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και socialinfluencers που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν cocktails γεμάτα γαλλική φινέτσα από το St. Germain.

Η διαφημιστική καμπάνια του αρώματος είναι σκηνοθετημένη από το δημιουργικό δίδυμο «WearefromLA». Η πρωταγωνίστρια Crista Cober στην αγκαλιά του Jérémie Laheurte παραδίδεται σε έναν παράφορο έρωτα με φόντο την Πόλη του Φωτός.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice