Αξιολόγησε τα προϊόντα ομορφιάς που συμμετέχουν στα Prix De Beauté 2017 και κέρδισε δώρα αξίας 14.000€

Ο κορυφαίος στο είδος του διαγωνισμός σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις μέλος του online panel

Έγκυρα, καίρια και καταξιωμένα. Τα Prix De Beauté προσεγγίζουν τον κόσμο των καλλυντικών προϊόντων με σεβασμό και αντικειμενικότητα, και πιθανότατα έτσι εξηγείται το γεγονός ότι, από την πρώτη διοργάνωσή τους το 2000, αναγνωρίστηκαν ως κορυφαίος θεσμός του χώρου.

Η ιδέα του περιοδικού BEAUTÉ ήταν σαφής: ένας διαγωνισμός για την πιστοποίηση και καταξίωση των αξιόλογων προϊόντων στην αγορά των καλλυντικών που απευθύνονται στη γυναίκα και τον άνδρα. Ένας διαγωνισμός ο οποίος φτάνει φέτος στη 17η διοργάνωσή του, αναγνωρισμένος ως ο πλέον δημοφιλής, αξιόπιστος και μοναδικός στο είδος του στην ελληνική αγορά. 

Τοποθετώντας όλη τη γκάμα προϊόντων ομορφιάς στο μικροσκόπιό τους, από την περιποίηση προσώπου και τα προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας έως το μακιγιάζ, την περιποίηση σώματος, το αδυνάτισμα σώματος, την περιποίηση μαλλιών, την αντηλιακή προστασία, το γυναικείο και ανδρικό άρωμα, τα Prix De Beauté υπηρετούν με αφοσίωση τη φιλοσοφία και τους σκοπούς τους που είναι η επιβράβευση και καταξίωση των σημαντικών καλλυντικών προϊόντων που συμμετέχουν στο θεσμό.

Τα Prix De Beauté βρίσκονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Αρωμάτων και Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), του επίσημου φορέα της καλλυντικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Τα συμμετέχοντα προϊόντα βαθμολογούνται από Επιτροπή Ειδικών του χώρου, η οποία αποτελείται από δερματολόγους, φαρμακοποιούς, διπλωματούχους αισθητικούς, αλλά και επαγγελματίες όπως κομμωτές και makeup artists. Βαθμολογούνται επίσης από το καταναλωτικό κοινό καθώς και από το κοινό των ιστοσελίδων των χορηγών επικοινωνίας –η Athens Voice βρίσκεται ανάμεσά τους. Την εξειδικευμένη αυτή έρευνα κοινού και επιτροπής την πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Focus Bari για λογαριασμό των Prix De Beauté, με την αξιολόγηση των προϊόντων να γίνεται μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της εταιρείας.

Στα Prix De Beauté, η γνώμη σας μετράει και επιβραβεύεται! Κάνετε κλικ στο σύνδεσμο, αξιολογήστε τα προϊόντα ομορφιάς που συμμετέχουν στη διοργάνωση του 2017 και κερδίστε δώρα αξίας 14.000€. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice