Τα πανέμορφα μοντέλα του Sports Illustrated ποζάρουν ολόγυμνα για το κίνημα #metoo (εικόνες)

«Τις πιστεύουμε, τις στηρίζουμε και τις ενθαρρύνουμε να γίνουν ένας καμβάς και να μοιραστούν την αλήθεια τους»

Το φετινό τεύχος του Sport Illustrated Swimsuit για το 2018 δεν επικεντρώνεται μόνο στο γυναικείο σώμα.

Συγκεκριμένα η 52χρονη Πολίνα Πορζίνκοβα, η 19χρονη Σέιλορ Μπρίνκλεϊ-Κουκ και η 28χρονη Ρόμπιν Λόουλι ποζάρουν γυμνές για το project με τίτλο «Με τα δικά της λόγια», με τα μοντέλα να έχουν γραμμένα πάνω στο σώμα τους μεταξύ άλλων τις λέξεις αλήθεια, μητέρα, δημιουργικός, άνθρωπος και προστάτης.

08-paulina-porizkova-sports-illustrated.nocrop.w710.h2147483647.2x.jpg

Στόχος του περιοδικού με το συγκεκριμένο project είναι να αφήσει τη φωνή αυτών των γυναικών να εκφραστεί μέσω του γυμνού τους σώματος. «Τις πιστεύουμε, τις στηρίζουμε και τις ενθαρρύνουμε να γίνουν ένας καμβάς και να μοιραστούν την αλήθεια τους» αναφέρει το αμερικάνικο Μέσο.

t-si-swimsuit-issue_1.jpg

Paulina Porizkova: «Με έναν τρόπο είναι κάτι περισσότερο από το να είσαι γυμνή. Είσαι γυμνή, αλλά μου "δείχνεις τον τρόπο που θέλεις να σε βλέπω". Θέλω να πω ότι δε ντρέπομαι για το σώμα μου και ούτε και εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι, σε όποια ηλικία και να είσαι. Όλοι έχουμε τις δικές μας αλήθειες. Όλοι θέλουμε να ζούμε σύμφωνα με τις δικές μας αλήθειες και να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό από το οτιδήποτε».

robin_looli.jpg

Ρόμπιν Λόουλι: «Η κόρη μου μεγαλώνει τώρα σε αυτό τον κόσμο και θέλω να αγαπά αυτό που είναι, καθώς είναι πολύ σημαντικό. Αν έρθει ποτέ σε μένα και μου πει: "Δεν νιώθω άνετα στο σώμα μου", δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πεθάνω μέσα μου. Είμαστε γυναίκες και είμαστε άνθρωποι. Έχουμε ραγάδες, ψωμάκια και κυτταρίτιδα. Αυτά είναι κομμάτια του σώματος μας. Γινόμαστε τόσο εμμονικοί με την εξωτερική μας όψη. Δεν σκεφτόμαστε τι έχουμε μέσα στο κεφάλι μας. Θέλω όλα τα κορίτσια εκεί έξω να ξέρουν ότι είναι πολύ όμορφες και ξεχωριστές».
brinkley.jpg

Σέιλορ Μπρίνκλεϊ-Κουκ: «Ήταν πραγματικά ιδιαίτερο που πήρα μέρος σε όλο αυτό και εξέφρασα τον εαυτό μου με έναν αληθινό και χωρίς λογοκρισία τρόπο. Έχοντας όλες αυτές τις λέξεις γραμμένες σε όλο μου το γυμνό κορμί και σε αυτό το επίπεδο έκθεσης, ένιωσα φυσικά σέξι, αλλά περισσότερο συγκινημένη, ενώ με βοήθησε να αποδεχθώ τον εαυτό μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice