10 τέλεια σχέδια νυχιών που δεν θα χορταίνεις αυτό το καλοκαίρι

Πιο ινσταγραμικά πεθαίνεις

Οι τέλειες πόζες με τα πιο λαχταριστά κοκτέιλ ή παγωτά αυτό το καλοκαίρι θα ολοκληρώνονται από το πιο τέλειο μανικιούρ. Στο instagram άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν νύχια γεμάτα χρώματα, φρούτα, λουλούδια και βούλες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς...

1. Λιωμένο παγωτό

Παστέλ χρώματα που λιώνουν στα δάχτυλα. Yummy!

2. Ώρα για πικνίκ

Το πιο αξιαγάπητο καρό που θυμίζει ήλιο, εξοχή, όμορφη παρέα και υπέροχες αναμνήσεις. Αν δεν θες το κλασικό κόκκινο, μπορείς πάντα να παίξεις με το βασικό χρώμα.

3. Φρουτένια απόλαυση

Μετέφερε την υγιεινή διατροφή και στα νύχια σου. Φρούτα και χρώματα για να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να σου θυμίζουν ότι χρειάζεσαι επιπλέον βιταμίνες για να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση.

4. Βούλες παντού

Εκτός από τους κλασικούς συνδυασμούς του πουά με έντονο χρώμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι να παίξεις με τις βούλες και τα νύχια σου. Όσο περισσότερο ψαχουλέψεις στο instagram τόσο θα ενθουσιαστείς!

5. Όλα τα λεφτά λουλούδια

Γιατί σε όλους αρέσουν τα λουλούδια!

6. Ουράνια τόξα

Ουράνια τόξα και μονόκεροι, συννεφάκια και καρδούλες, αυτά τα νύχια είναι ιδανικά για τις ρομαντικές ψυχές που δε σταματούν να ονειρεύονται.

7. Holographic ή αλλιώς ουάουουου

Τα holographic νύχια έχουν κάτι από διάστημα, κάτι από καθρέφτη και κάτι από μετάλικ. Είναι εντυπωσιακά και παντός καιρού και εποχής. Ένας εντυπωσιακός τρόπος να αποφύγεις τα έντονα χρώματα, έχοντάς τα όμως ταυτόχρονα σε ένα γύρισμα του νυχιού σου προς το φως.

8. Colour block

Τρία με τέσσερα χρώματα από την ίδια χρωματική παλέτα ή με πολύ έντονες αντιθέσεις είναι ό,τι πρέπει για εφέ colour blocking στα νύχια σου.

9. Τροπική ζούγκλα

Ταξίδεψε νοητά μέχρι τα βάθη του Αμαζονίου και αντέγραψε στα νύχια σου εξωτικά φυτά και ζώα.

10. Το θαλασσί της θάλασσας

Το θαλασσί της θάλασσας και όλο το μπλε του χάρτη να μπει στα νύχια που φοράς να μη σε πιάνει μάτι. Τα καταγάλανα νερά της Ελλάδας αποτελούν πρώτης τάξεως έμπνευση για μοναδικά καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια σου.