10 φράσεις για να πεις στην αντανάκλασή σου αντί για «είσαι άσχημη»

10 φράσεις για να πεις στην αντανάκλασή σου αντί για «είσαι άσχημη»

Επανέλαβε όσες φορές χρειαστεί
  • A-
  • A+

1. Η ζωή συμβαίνει τώρα, αυτήν την στιγμή και δεν υπάρχει κανένας κανόνας για το πως χρειάζεται να δείχνεις προκειμένου να την ζήσεις και να την απολαύσεις. Βγες εκεί έξω και διεκδίκησε την θέση σου στον κόσμο.

2. Θα υπήρχε περίπτωση να έλεγες ποτέ στην κολλητή σου ότι είναι άσχημη; Φέρσου στον εαυτό σου με την ίδια ευγένεια, διότι με εκείνον έχεις την πιο μακροχρόνια και στενή σχέση. Xρειάζεται υποστήριξη περισσότερο και από την κολλητή σου.

3. Το χαμόγελό σου έχει μαγικές δυνάμεις και μπορεί να κάνει ακόμα και την πιο μουντή ημέρα να φωτίσει ξαφνικά. Χρησιμοποίησέ το όσο πιο συχνά γίνεται και δες το να πολλαπλασιάζεται στα πρόσωπα των γύρω σου.

 

4. Θα συγκεντρωθείς στα ταλέντα σου και στα πράγματα που κάνουν την καρδιά σου να νιώθει ανάλαφρη. Έχεις δει πόσο ομορφαίνουν οι άνθρωποι χωρίς το συνοφρύωμα της δυσφορίας να ζαρώνει το μέτωπό τους; Το ίδιο ισχύει και για εσένα.

5. Σου αξίζει η περιποίηση. Σου αξίζουν ωραία πράγματα. Είσαι σημαντική.

6. Ορίστε μία λίστα λόγων γιατί σήμερα θα είναι μία όμορφη ημέρα. Οι δυσκολίες μπορεί  να μοιάζουν με βουνό αυτήν την στιγμή, όμως θα τις αναλάβεις μία-μία και χωρίς άγχος και τελικά θα τα σκαρφαλώσεις. Και το βράδυ θα κοιμηθείς ήσυχη.

 

7. Έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε παντού γύρω σου. Μην πιστεύεις την φωνούλα μέσα σου που συνεχώς ψιθυρίζει μία λίστα με ελαττώματα, πίστεψε εκείνους. Η φωνή τους είναι πιο δυνατή.

8. Ξέρεις τι κάνουν οι άσχημοι; Γκρινιάζουν συνέχεια, είναι αγενείς και εκνευριστικοί, δεν απολαμβάνουν τίποτα και φέρνουν συνέχεια αντιρρήσεις. Ξέρεις τι θα κάνεις εσύ σήμερα; Τίποτα από τα παραπάνω.

9. Σκέψου πόση ώρα έχεις κάτσει στον καθρέφτη προσπαθώντας να σε υποτιμήσεις ενώ θα μπορούσες ήδη να είσαι έξω από το σπίτι και να κατακτάς τον κόσμο.

10. Δεν είσαι άσχημη, ξεκόλλα. 

 

Δειτε επισης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

3 make up artists μεταμορφώνουν ένα μοντέλο σε φλαμίνγκο
Back to top