Ποια είναι η καλύτερη απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι λένε τα άστρα!

Ποια απόχρωση κραγιόν σού ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Η αστρολογία μπορεί να προσφέρει πληροφορίες και προβλέψεις για σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας. Το μέικαπ σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Υπάρχουν χρώματα και εντάσεις που μας ταιριάζουν περισσότερο και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ας δούμε ποια απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει, ανάλογα με το ζώδιό σου.

1. Κριός

krios.jpg

Το τυχερό χρώμα των Κριών ήταν ανέκαθεν το κόκκινο, οπότε δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα φωτεινό κόκκινο ή ένα έντονο πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν. Οτιδήποτε αναδεικνύει την φλόγα που κρύβεις μέσα σου.

chanel-krios.jpg
Chanel

2. Ταύρος

tauros.jpg

Είστε ιδιαίτερα ερωτικά πλάσματα, οπότε αντί για κόκκινο, ένας Ταύρος χρειάζεται κάτι που να αντισταθμίζει τον έντονο αισθησιασμό του. Κάτι σε φουντουκί μπεζ ή ροζ καφέ θα ήταν τέλειο.

ysl-tauros.jpg
YSL

3. Δίδυμοι

didimos.jpg

Σου αρέσει να κλέβεις την παράσταση αλλά με έναν διασκεδαστικό τρόπο, οπότε αυτό που χρειάζεσαι είναι έντονα χείλη που κάνουν μπαμ! Δοκίμασε το ματζέντα ροζ ή το ανοιχτό μωβ.

bobbi-brown-didimoi.jpg

4. Καρκίνος

karkinos.jpg

Έχεις μια άνετη, ζεστή και ελκυστική αύρα και δεν χρειάζεται να τη διαταράξεις με ζωηρά χρώματα. Αντίθετα, προτίμησε πιο ουδέτερα χρώματα όπως το κοραλομπέζ ή το nude ροζ τα οποία ταιριάζουν τέλεια στα χείλη σου.

bobbi-brown-karkinos.jpg
Bobbi Brown Neutral Rose, από τη σειρά Camo Luxe

5. Λέων

leon.jpg

Χρειάζεσαι μια απόχρωση κραγιόν τόσο δραματική και με ένταση όσο εσύ. Μην συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από φούξια ή κόκκινο.

mac-lewn.jpg

6. Παρθένος

parthenos-2.jpg

Οι Παρθένοι είναι πάντα περιποιημένοι και κομψοί, επομένως τα έντονα ποπ χρώματα δεν ταιριάζουν σε αυτή την εικόνα. Το καραμελέ μπεζ και το φουντουκί μπεζ μπορούν να απογειώσουν τη σικ εμφάνισή σου.

essence-parthenos.jpg
essence

7. Ζυγός

zigos.jpg

Ευτυχώς για σένα, μπορείς να υποστηρίξεις οποιοδήποτε στιλ θέλεις, οπότε μπορείς και να αλλάζεις αποχρώσεις στα κραγιόν ανάλογα με τη διάθεσή σου. Από απαλό ροζ μέχρι πορτοκαλί και κατακόκκινο, όλα είναι εφικτά για σένα.

body-shop-zigos.jpg

8. Σκορπιός

skorpios.jpg

Οι Σκορπιοί αρέσκονται στο να εμπνέουν ένταση και μυστήριο. Είσαι από τα ελάχιστα ζώδια που μπορούν να υποστηρίξουν σκοτεινά χρώματα όπως το δαμασκηνί ή ακόμα και το μαύρο.

ysl-skorpios.jpg
YSL Black Opium Collector, από τη σειρά The Slim

9. Τοξότης

toksotis.jpg

Διαθέτεις ένα επιτηδευμένο ύφος το οποίο στηρίζεις με κλασικά χρώματα και αποχρώσεις. Το βασικό κόκκινο, το καφέ-κόκκινο και το βιολετί είναι όλα τέλειες επιλογές για εσένα.

body-shop-toksotis.jpg

10. Αιγόκερως

aigokeros.jpg

Κρατάς τα περισσότερα πράγματα στη ζωή και του ρουτίνα σου αρκετά παραδοσιακά, αλλά τα χείλη σου είναι ένα σημείο που μπορείς να τολμήσεις κάτι διαφορετικό. Γίνε τολμηρή με ένα σούπερ σέξι κόκκινο.

chanel-aigokeros.jpg
Chanel, από τη σειρά Rouge Allure

11. Υδροχόος

udroxoos.jpg

Όταν πρόκειται για το προσωπικό σου στιλ, σου αρέσει να δοκιμάζεις τα πάντα. Γι' αυτό είμαι σίγουρη ότι ένα βαθύ μπλε, ένα γκρι-μπεζ ή ένα έντονο ροζ θα δείχνουν το ίδιο υπέροχα επάνω σου.

essence-idroxoos.jpg

12. Ιχθείς

ixthis.jpg

Θα μπορούσε να περιγράψει κανείς το στιλ σου ως μυστηριώδες, αλλά εσύ προτιμάς τη λέξη ονειρικό! Πρόσθεσε σε αυτή την ονειρική αισθητική ένα ενδιαφέρον κραγιόν σε λιλά ή έντονο μωβ και απογείωσέ την!

mac-ixthis.jpg
MAC Phillipe Blond, από τη σειρά The Blonds

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice